EXIT – Experiències InTernacionals

EXIT (Experiències InTernacionals) és un projecte propi sobre la sensibilització, formació i treball, al voltant de la internacionalització, que ajudi les companyies a créixer i a establir el salt internacional com un dels seus objectius de futur.

L’any 2016 vam posar en marxa un Pla d’Internacionalització de la Nau Ivanow, amb el qual volíem fer el pas que ens faltava per poder desenvolupar i fer arribar el nostre projecte més enllà del territori pròxim.

Durant el procés, vam dur a terme trobades amb les diverses companyies que han passat per la Nau Ivanow per saber quina visió tenien del nostre espai i com havíem de treballar la internacionalització del projecte. La resposta de moltes d’aquestes companyies ens va sorprendre, ja que tenien també la inquietud de fer aquest pas, però no trobaven les eines o l’acompanyament per poder-lo iniciar.

Així, doncs, vam decidir abordar aquest tema centrant-nos no només en la internacionalització de la Nau Ivanow sinó també en esdevenir un punt de referència per a les joves companyies i poder oferir un acompanyament proper que els faciliti el salt a la internacionalització.

Comparteix