Jornades EXIT 2019

EXIT és un projecte propi sobre la sensibilització, formació i treball, al voltant de la internacionalització i la mobilitat. Volem ajudar les companyies a créixer i a establir el salt internacional com un dels seus objectius de futur.

El 2017 va ser el punt de partida d’un projecte a llarg termini sobre la necessitat que la creació escènica esdevingui internacional. La primera experiència van ser les Jornades EXIT 2017. Aquestes jornades van aportar eines, recursos i vivències als representants de les companyies escèniques, com també a diversos espais de creació.

El 2019 tornen les Jornades EXIT amb un nou aliat internacional: Creative Lenses. Un projecte que busca fer més resistents i sostenibles les organitzacions culturals, millorant els seus models de negoci i desenvolupant les seves capacitats estratègiques i d’innovació a llarg termini.

Finalment, aprofitarem les Jornades EXIT per acomiadar a la companyia resident Projecte Ingenu, a qui els més de dos anys de residència a la Nau li han servit per internacionalitzar-se a països com Alemanya, Regne Unit, Grècia o Xile.PROGRAMA

Dijous 14 de març

Tres grans temes sobre la mobilitat i l’internacionalització repartits en tres blocs, on diversos convidats i especialistes conversaran en una taula rodona.

SOSTENIBILITAT – 9:30 a 11:30 h

PÚBLICS – 12 a 14 h

MEDIACIÓ – 16 a 18 h

CLAUSURA TEATRALVaig ser pròsper o recordant la tempesta – 20 h (Gratuït per als assistents a qualsevol dels actes d’EXIT)

PROGRAMA COMPLET / INSCRIPCIÓ


Divendres 15 de març
 
CREATIVE LENSES TRAINING WORKSHOPS
L’objectiu del taller és que els participants aprenguin i reflexionin sobre els conceptes clau, la rellevància, els problemes i les aplicacions pràctiques, associats amb models de negoci i la seva innovació en organitzacions d’arts escèniques i locals culturals.
Què aprendràs?
  • El concepte de models de negoci i la seva innovació, la seva rellevància i aplicació en el sector artístic o cultural
  • Com altres han realitzat canvis en els models i activitats d’organització
  • Com definir què significa sostenibilitat per a la vostra organització
  • El perquè algunes persones fallen i altres tenen èxit
  • Una aproximació holística al desenvolupament, fent un canvi i ser sostenible
  • Com iniciar el procés de desenvolupament i fer un canvi efectiu

Com es farà?

El taller es farà a través d’informació teòrica, de presentacions, de pràctica d’estudis de casos, de vídeos, de treball en grup pràctic, d’exercicis, de reflexió personal i d’exposició d’idees.

A qui va dirigit?

  • El taller està dirigit principalment als professionals de les arts i la cultura amb almenys 3 anys d’experiència que actualment treballen en les arts escèniques i els llocs culturals
  • També podria ser d’interès per als polítics i els finançadors.

Malauradament, no va dirigit ni als estudiants ni als professionals de la cultura que treballen amb arts visuals.

PROGRAMA COMPLET / INSCRIPCIÓ

CLAUSURA TEATRALVaig ser pròsper o recordant la tempesta – 20 h (Gratuït per als assistents a qualsevol dels actes d’EXIT)

Dissabte 16 i diumenge 17
Vaig ser pròsper o recordant la tempesta – Funcions integrant els joves del Centre Garcilaso
Comparteix