Serveis

Més enllà de les residències, donem respostes a tots els usuaris al llarg de la seva estada. Moltes vegades venen determinats per les necessitats o demandes que les mateixes companyies i usuaris ens fan. Alguns d’aquests serveis són:

  1. Formació: un complement essencial de l’activitat d’una companyia, en tant que aportem noves idees, coneixements i plantejaments que fan prosperar els projectes artístics, a més de contribuir a l’enriquiment de la xarxa de contactes en el sector. Estem especialitzats en arts escèniques i gestió de projectes.
  2. Coworkingespai de treball i reunió al servei de creadors, projectes i microempreses culturals. Posem a l’abast de projectes culturals, petites empreses i col·lectius l’espai ideal i els mitjans necessaris per desenvolupar els projectes en convivència amb altres iniciatives, tot facilitant la generació de sinergies, complicitats i treballs col·laboratius.
  3. Mostra’t: una eina per a les companyies que permet la culminació del procés creatiu a través de la presentació de l’obra o projecte escènic davant dels programadors, premsa i/o del públic.
  4. Espais: cessió d’espais a preus reduïts i de fàcil accessibilitat a les companyies. Donem resposta a les dificultats per accedir a espais de treball i d’assaig des d’on engegar, treballar o polir projectes de creació.
Comparteix