Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Serveis

Oficina d’Acompanyament a la Creació

L’Oficina d’Acompanyament a la Creació (OAC) és més que un servei, és un espai gratuït que oferim a totes les companyies que ho necessitin, ja siguin residents, usuàries o no tinguin cap relació amb la Nau Ivanow.

Si tens un dubte sobre fiscalitat, si vols saber quina forma jurídica és la millor per a la teva companyia, si no tens clar com funciona una convocatòria, o tens qualsevol altra consulta, contacta’ns i estudiarem el teu cas.

Cessió d’espais

La Nau Ivanow acull els processos de creació i recerca a través d’una convocatòria oberta i continuada. Omple el formulari i mirarem de trobar-nos un dia per tal de conèixer amb més detall el teu projecte i veure com podem acompanyar-te. La Nau Ivanow la formem un clone equip de treball petit i per tal d’oferir a tothom les mateixes oportunitats us demanen paciència, tota resposta requereix temps i cura per ser tractada. Procurarem donar resposta en les dues setmanes posteriors a l’enviament del formulari.

És important tenir en compte que des de la Nau Ivanow treballem amb les companyies durant les residències de creació, acollint-les i acompanyant-les en aquest procés, facilitant-los recursos infraestructurals i de gestió, però no d’exhibició. És per això que no tenim una programació estable al teatre, si no que l’espai l’utilitzen les pròpies companyies en residència per a fer proves tècniques i/o obrir ocasionalment els seus treballs.  En aquest sentit no podem recollir la vostra proposta si el seu objectiu és d’exhibició.

Per a consultes sobre cessions d’espai per a altres activitats pots contactar amb nosaltres a través de correu electrònic.

Coworking

Espai de treball i reunió al servei de persones creadores i professionals de la cultura. Donem suport a iniciatives culturals posant al seu abast els mitjans necessaris perquè desenvolupin els seus projectes en convivència amb altres professionals, tot potenciant la generació de sinergies i complicitats. La Nau es converteix, així, en seu de nombrosos projectes de totes les disciplines artístiques, que treballen en un espai diàfan, sense parets.

El coworking ofereix taules de treball, equip d’impressió, escàner i fotocòpies, connexió wifi, espais de reunió, neteja i subministraments (aigua i llum).

Entitats usuàries del coworking

Andrea Paz
Actriu, directora, productora i professora d’Art de carrer.
www.andreapaz.org/bio
Cofundadora del col·lectiu Silere Arts (Terra Condere, FiraTàrrega 2016, 22@ FunTour Escena Poblenou 2017,  Proyecto X FiraTàrrega 2018, Lieux publics, Mercè 2019, International Festival Milton Keynes), i de la companyia Harinera amb la que realitza espectacles en col·laboració amb diferents comunitats veïnals i ciutadanes (Harinera, te ganarás el pan con el sudor de tu frente realitzada a Xile i Espanya, Harinera, Panem et circenses realitzada a Matera, Itàlia) i junt al col·lectiu activista Enmedio amb l’espectacle Fancy Fence.

Animarius
Organització d’esdeveniments
animarius.com
A Animarius realitzen activitats socials des de 2007. L’equip està format per professionals amb diferents talents però amb una mateixa passió: crear experiències ben organitzades, participatives i entretingudes.
Des dels materials fins a les paraules que fan servir per animar, passant per la banda sonora de l’estona compartida, tot el que creen respon a criteris de respecte i sensibilitat ambiental, social i emocional.

Fira Tàrrega
firatarrega.cat
La Fira de Teatre al Carrer és una entitat pública que, sota la marca FiraTàrrega, treballa per la dinamització de la creació escènica catalana i l’intercanvi artístic professional en clau nacional i internacional, amb una atenció especial a les arts de carrer i als projectes que impliquen la ciutadania en l’espai públic.

Fluo
Disseny d’experiències espacials
fluo.la / info@fluo.la
FLUO (Javier Serena i Ariel Jinchuk) treballa en el disseny d’espais i la construcció d’experiències que potenciïn els vincles entre les persones, el seu entorn i el seu estil de vida. Treballen en projectes vinculats amb la cultura, l’educació, el branding, l’art i la tecnologia. Actualment el projecte té base a Buenos Aires i Barcelona.

Insectotròpics  (àrea de Management & Booking – Mateu Pascual Labourdette) 
insectotropics.com/ca/iniciweb
management@insectotropics.com 
Amb 10 anys de vida i 4 espectacles en el seu repertori, Insectotropics som un col·lectiu multidisciplinar que a través de la barreja de la pintura, teatre, música i vídeo en directe – amb un llenguatge propi radical, multimèdia, simbòlic, oníric – la suma dels quals converteix les nostres performances audiovisuals, workshops i esdeveniments a mida, en una explosió creativa com a cinema en viu.  Des de la Nau Ivanow, el nostre colaborador Mateu Pascual Labourdette opera l’àrea de Management & Booking del col·lectiu, amb la distribució nacional i internacional de la companyia, creant i mantenint els vincles amb festivals i programadors, gestionant la recerca i contractació de bolos.

Laura Viñals 
camarche.es / antescollado.com
Productora d’arts escèniques 
Co-fundadora d’EMERGÈNcies Escèniques, una assessoria que acompanya en producció a les companyies emergents, actualment treballant amb les artistes del programa de residències de Can Felipa. Ha treballat amb el Eje, Fundación Mis Bragas (Despertalab Nau Ivanow 2020), l’artista Marina Herlop i Úrsula Tenorio, i als teatres i escoles Porta4 i La Colmena. Actualment és la productora del Festival Escena Poblenou i de les companyies Ça Marche i Antes Collado.

Mancha 
@estudiomancha / www.estudiomancha.com
Disseny gràfic
Mancha és intuïció i reflexió. És passió i rigor. És 20 anys de trajectòria i començar de nou cada matí. És divertir-se, implicar-se i il·lusionar-se amb tots els projectes que hi ha sobre la taula. És empatitzar i escoltar al client, fer equip i ajudar a aconseguir els objectius del projecte. És dubtar de cada mil·límetre i qüestionar cada decisió. Mancha és disseny gràfic.

Mateu Pascual Labourdette – Factoria Propia
@mateu_pascual_factoriapropia
factoriapropia@gmail.com 
🚀Productor artístic i tècnic, responsable del management i el booking 🌏 per companyies escèniques (Cia. Insectotròpics)  i de dansa (Cia. Creamoviment), porta endavant projectes dins el sector de les arts vives i colabora amb diferents esdeveniments culturals a partir de la seva estructura com a independent Factoria Propia. També gira internacionalment com a 🎯Stage Manager amb espectacles de gran format (Cia Martin Zimmermann – Suïssa). Forma part de l’APGCC (Associació de Professionals de la Gestió Cultural), de la Xarxa de Productores Independents i del col·lectiu CDAEC de distribuidores independents catalanes, fet que li permet estar permanentment connectat amb el sector i en sintonia amb l’actualitat.

Mostra Igualada
Fira d’espectacles infantils i juvenils
mostraigualada.cat / info@lamostraigualada.cat
Mostra Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Nodreix les programacions familiars del país i proveeix les d’arreu de l’Estat espanyol i l’estranger i és, a més, punt clau de trobada del sector professional.

OMEN
Producció audiovisual
omen.cat / info@omen.cat
Va néixer l’any 2013 entre Barcelona i Galícia de la mà de joves estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. La realització de documental i de ficció (tant cinematogràfica com televisiva) representa la seva aproximació al món audiovisual. No són ni una empresa, ni una productora, sinó un col·lectiu que es reuneix amb l’objectiu de sumar forces i recursos en una mateixa direcció: la creació cinematogràfica de qualitat i l’impuls del talent jove.

Recomana
Associació per a la promoció de les arts escèniques
recomana.cat / info@recomana.cat
Recomana busca aconsellar i guiar el públic en la tria i assistència a un espectacle per mitjà de l’aportació del bagatge i l’experiència de crítics i prescriptors professionals. El projecte es canalitza a través del web www.recomana.cat i de l’organització d’activitats i serveis presencials de mediació dels col·laboradors-crítics per acostar les arts escèniques als públics.