fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Serveis

Oficina d’Acompanyament a la Creació

L’Oficina d’Acompanyament a la Creació (OAC) és més que un servei, és un espai gratuït que oferim a totes les companyies que ho necessitin, ja siguin residents, usuàries o no tinguin cap relació amb la Nau Ivanow.

Si tens un dubte sobre fiscalitat, si vols saber quina forma jurídica és la millor per a la teva companyia, si no tens clar com funciona una convocatòria, o tens qualsevol altra consulta, contacta’ns i estudiarem el teu cas.

Cessió d’espais

La Nau Ivanow acull els processos de creació i recerca a través d’una convocatòria oberta i continuada. Omple el formulari i mirarem de trobar-nos un dia per tal de conèixer amb més detall el teu projecte i veure com podem acompanyar-te. La Nau Ivanow la formem un equip de treball petit i per tal d’oferir a tothom les mateixes oportunitats us demanen paciència, tota resposta requereix temps i cura per ser tractada. Procurarem donar resposta en les dues setmanes posteriors a l’enviament del formulari.

És important tenir en compte que des de la Nau Ivanow treballem amb les companyies durant les residències de creació, acollint-les i acompanyant-les en aquest procés, facilitant-los recursos infraestructurals i de gestió, però no d’exhibició. És per això que no tenim una programació estable al teatre, si no que l’espai l’utilitzen les pròpies companyies en residència per a fer proves tècniques i/o obrir ocasionalment els seus treballs.  En aquest sentit no podem recollir la vostra proposta si el seu objectiu és d’exhibició.

Per a consultes sobre cessions d’espai per a altres activitats pots contactar amb nosaltres a través de correu electrònic.

Coworking

Espai de treball i reunió al servei de persones creadores i professionals de la cultura. Donem suport a iniciatives culturals posant al seu abast els mitjans necessaris perquè desenvolupin els seus projectes en convivència amb altres professionals, tot potenciant la generació de sinergies i complicitats. La Nau es converteix, així, en seu de nombrosos projectes de totes les disciplines artístiques, que treballen en un espai diàfan, sense parets.

El coworking ofereix taules de treball, equip d’impressió, escàner i fotocòpies, connexió wifi, espais de reunió, servei de consergeria, neteja i subministraments (aigua i llum).

Entitats usuàries del coworking

Aboon Teatre
Agrupació teatral
aboonteatre.com / info@aboonteatre.com
La companyia Aboon Teatre, formada per Eduardo Telletxea i Mei Samarra, prepara la promoció i distribució del seu nou espectacle Baby Esferic, una obra dirigida a nadons que explica l’origen del món. La companyia ja va estar en residència d’assaig a la Nau Ivanow el 2015 preparant l’obra familiar Esferic, que anys després tindria la seva versió per al públic més petit.

Andrea Paz
Actriu, directora, productora i professora d’Art de carrer.
www.andreapaz.org/bio
Cofundadora del col·lectiu Silere Arts (Terra Condere, FiraTàrrega 2016, 22@ FunTour Escena Poblenou 2017,  Proyecto X FiraTàrrega 2018, Lieux publics, Mercè 2019, International Festival Milton Keynes), i de la companyia Harinera amb la que realitza espectacles en col·laboració amb diferents comunitats veïnals i ciutadanes (Harinera, te ganarás el pan con el sudor de tu frente realitzada a Xile i Espanya, Harinera, Panem et circenses realitzada a Matera, Itàlia) i junt al col·lectiu activista Enmedio amb l’espectacle Fancy Fence.

Animarius
Organització d’esdeveniments
animarius.com
A Animarius realitzen activitats socials des de 2007. L’equip està format per professionals amb diferents talents però amb una mateixa passió: crear experiències ben organitzades, participatives i entretingudes.
Des dels materials fins a les paraules que fan servir per animar, passant per la banda sonora de l’estona compartida, tot el que creen respon a criteris de respecte i sensibilitat ambiental, social i emocional.

Clara Matas Vidal
Productora, gestora i creadora
tentol.cat / clara@tentol.cat
Ha treballat com a artista en la seva primera etapa professional (circ, dansa i teatre) per dedicar-se després a la producció i a la gestió cultural. Fa poc que ha iniciat Téntol, des d’on produeix, acompanya i gestiona propostes artístiques vinculades sobretot a les arts escèniques.

El globus vermell
Divulgació de l’arquitectura
elglobusvermell.org / info@elglobusvermell.org
El globus vermell té per objectiu fomentar el coneixement de la ciutat i l’arquitectura entre els no arquitectes (ja siguin petits o grans), mitjançant la imaginació, la reflexió i el debat. Els impulsors són arquitectes que compaginem la feina pròpia de projectistes amb la de professors universitaris, gestors culturals i divulgadors d’aquest camp professional.

FiraTàrrega
Mercat internacional de les arts escèniques
firatarrega.cat
FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb una programació eclèctica que inclou espectacles de sala i que posa una atenció especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no convencionals.

Fluo
Disseny d’experiències espacials
fluo.la / info@fluo.la
FLUO (Javier Serena i Ariel Jinchuk) treballa en el disseny d’espais i la construcció d’experiències que potenciïn els vincles entre les persones, el seu entorn i el seu estil de vida. Treballen en projectes vinculats amb la cultura, l’educació, el branding, l’art i la tecnologia. Actualment el projecte té base a Buenos Aires i Barcelona.

Fora de lugar
Agrupació teatral
foradelugar.com
Defineix el seu teatre com a “desubicat” i prepara un nou projecte inspirat en Canto cósmico, d’Ernesto Cardenal. El primer projecte de Foradelugar, El rei Gaspar, es va estrenar el 2014 a FiraTàrrega. En la seva primera obra el públic seguia pels carrers un personatge anònim fins endinsar-se a casa seva i, fins i tot, dins la seva ment.

Jordi Buxó
Fotografia
estudijordibuxo.com / estudi@estudijordibuxo.com
Jordi Buxó és un fotògraf instal·lat a la Nau Ivanow des del 2008, on treballa aprofitant l’espai obert, participatiu i de comunicació amb altres professionals de les arts.

Mostra Igualada
Fira d’espectacles infantils i juvenils
mostraigualada.cat / info@lamostraigualada.cat
Mostra Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Nodreix les programacions familiars del país i proveeix les d’arreu de l’Estat espanyol i l’estranger i és, a més, punt clau de trobada del sector professional.

OMEN
Producció audiovisual
omen.cat / info@omen.cat
Va néixer l’any 2013 entre Barcelona i Galícia de la mà de joves estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. La realització de documental i de ficció (tant cinematogràfica com televisiva) representa la seva aproximació al món audiovisual. No són ni una empresa, ni una productora, sinó un col·lectiu que es reuneix amb l’objectiu de sumar forces i recursos en una mateixa direcció: la creació cinematogràfica de qualitat i l’impuls del talent jove.

Recomana
Associació per a la promoció de les arts escèniques
recomana.cat / info@recomana.cat
Recomana busca aconsellar i guiar el públic en la tria i assistència a un espectacle per mitjà de l’aportació del bagatge i l’experiència de crítics i prescriptors professionals. El projecte es canalitza a través del web www.recomana.cat i de l’organització d’activitats i serveis presencials de mediació dels col·laboradors-crítics per acostar les arts escèniques als públics.