fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Serveis

Oficina d’Acompanyament a la Creació

L’Oficina d’Acompanyament a la Creació (OAC) és més que un servei, és un espai que oferim a totes les companyies que ho necessitin, ja siguin residents, usuàries o bé no tinguin cap relació amb la Nau Ivanow.

Si tens un dubte sobre fiscalitat, si vols saber quina forma jurídica és la millor per a la teva companyia, si no tens clar com funciona una convocatòria, si vols que fem un estudi de comunicació de la teva obra o tens qualsevol altre dubte, omple el formulari i estudiarem el teu cas.

Cessió d’espais

Si vols consultar la disponibilitat i les tarifes del lloguer d’espais, posa’t en contacte amb nosaltres.

Coworking

Espai de treball i reunió al servei de creadors i professionals de la cultura. Donem suport a iniciatives culturals posant al seu abast els mitjans necessaris perquè desenvolupin els seus projectes en convivència amb altres professionals, tot potenciant la generació de sinergies i complicitats. La Nau es converteix, així, en seu de nombrosos projectes de totes les disciplines artístiques, que treballen en un espai diàfan, sense parets.

El coworking ofereix taules de treball, equip d’impressió, escàner i fotocòpies, connexió WI-FI, espais de reunió, servei de consergeria, neteja i subministraments (aigua i llum).

Entitats usuàries del coworking

Aboon Teatre
Agrupació teatral
aboonteatre.com / info@aboonteatre.com
La companyia Aboon Teatre, formada per Eduardo Telletxea i Mei Samarra, prepara la promoció i distribució del seu nou espectacle Baby Esferic, una obra dirigida a nadons que explica l’origen del món. La companyia ja va estar en residència d’assaig a la Nau Ivanow el 2015 preparant l’obra familiar Esferic, que anys després tindria la seva versió per al públic més petit.

Agrupació Hui Basa
Agrupació teatral
huibasa.com / infohuibasa@gmail.com
L’Agrupació Hui Basa neix de la trobada entre Lali Álvarez, Pau Matas i David Teixidó. Després de treballar junts a Ragazzo i Barcelona (contra la paret), engeguen aquest nou projecte en residència a la Nau Ivanow. Centren la seva recerca i creació en dues línies: el documental teatral i el treball escènic a l’espai públic.

Animarius
Organització d’esdeveniments
animarius.com
A Animarius realitzen activitats socials des del 2007. L’ equip està format per professionals amb diferents talents, però amb una mateixa passió: crear experiències ben organitzades, participatives i entretingudes.
Des dels materials fins a les paraules que fan servir per animar, passant per la banda sonora de l’estona compartida, tot el que creen respon a criteris de respecte i sensibilitat ambiental, social i emocional.

Clara Matas Vidal
Productora, gestora i creadora
tentol.cat / clara@tentol.cat
Ha treballat com a artista en la seva primera etapa professional (circ, dansa i teatre) per després dedicar-se a la producció i a la gestió cultural. Fa poc que ha iniciat Téntol, des d’on produeix, acompanya i gestiona propostes artístiques vinculades sobretot a les arts escèniques.

Factoria Escènica Internacional (FEI)
Creació, producció i difusió de les arts escèniques
factorfei.com / fei@factorfei.com
La FEI, dirigida per Carme Portaceli, és una plataforma orientada a la creació, producció i difusió de les arts escèniques contemporànies, i està impulsada per artistes freelance procedents de totes les disciplines d’aquest sector. Ofereix als seus col·laboradors i participants una gestió professional dels projectes que acull.

FiraTàrrega
Mercat internacional de les arts escèniques
firatarrega.cat
FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb una programació eclèctica que inclou espectacles de sala i que posa una atenció especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no convencionals.

Fora de lugar
Agrupació teatral
foradelugar.com
Defineix el seu teatre com a “desubicat” i prepara un nou projecte inspirat en Canto cósmico, d’Ernesto Cardenal. El primer projecte de Foradelugar, El rei Gaspar, es va estrenar el 2014 a FiraTàrrega. En la seva primera obra el públic seguia pels carrers un personatge anònim fins endinsar-se a casa seva i, fins i tot, dins la seva ment.

Fluo
Disseny d’experiències espacials
fluo.la / info@fluo.la
FLUO (Javier Serena i Ariel Jinchuk) treballa al voltant del disseny d’espais i la construcció d’experiències que potenciïn els vincles entre les persones, el seu entorn i el seu estil de vida. Treballen en projectes vinculats amb la cultura, l’educació, el branding, l’art i la tecnologia. Actualment el projecte té base a Buenos Aires i Barcelona.

El globus vermell
Divulgació de l’arquitectura
elglobusvermell.org / info@elglobusvermell.org
El globus vermell té per objectiu fomentar el coneixement de la ciutat i l’arquitectura entre els no arquitectes (ja siguin petits o grans), mitjançant la imaginació, la reflexió i el debat. Els impulsors són arquitectes que compaginem la feina pròpia de projectistes amb la de professors universitaris, gestors culturals i divulgadors d’aquest camp professional.

Jordi Buxó
Fotografia
estudijordibuxo.com / estudi@estudijordibuxo.com
Jordi Buxó és un fotògraf instal·lat a la Nau Ivanow des del 2008, on treballa aprofitant l’espai obert, participatiu i de comunicació amb altres professionals de les arts.

Mostra Igualada
Fira d’espectacles infantils i juvenils
mostraigualada.cat / info@lamostraigualada.cat
Mostra Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Nodreix les programacions familiars del país i proveeix les d’arreu de l’Estat espanyol i l’estranger i és, a més, punt clau de trobada del sector professional.

OMEN
Producció audiovisual
omen.cat / info@omen.cat
Va néixer l’any 2013 entre Barcelona i Galícia de la mà de joves estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. La realització de documental i de ficció (tant cinematogràfica com televisiva) representa la seva aproximació al món audiovisual. No són ni una empresa, ni una productora, sinó un col·lectiu que es reuneix amb l’objectiu d’unir forces i recursos en una mateixa direcció: la creació cinematogràfica de qualitat i l’impuls del talent jove.

Recomana
Associació per a la promoció de les arts escèniques
recomana.cat / info@recomana.cat
Recomana busca aconsellar i guiar el públic en la tria i assistència a un espectacle per mitjà de l’aportació del bagatge i l’experiència de crítics i prescriptors professionals. El projecte es canalitza a través del web www.recomana.cat i a través de l’organització d’activitats i serveis presencials de mediació dels col·laboradors-crítics per acostar les arts escèniques als públics.

We Act Assoc.
Productora d’arts escèniques accessibles
festivalsimbiotic.es / weact.assoc@gmail.com
Organització sociocultural sense ànim de lucre que neix amb l’objectiu d’eliminar les barreres comunicatives en l’art i la cultura amb la promoció de la investigació de nous llenguatges escènics, amb la qual cosa es genera un teixit humà i logístic que promou la inclusió del col·lectiu de persones amb diversitat sensorial a la vida cultural i artística de Barcelona.
Treballen per generar una oferta cultural que pugui ser gaudida per tothom sense excepció. A través de Festival Simbiòtic, volen posar de manifest que és necessari i no és tan difícil oferir a les persones amb diversitat sensorial un accés lliure i ple a unes arts escèniques contemporànies i de qualitat.