fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La companyia Hermanas Picohueso i el Col·lectiu VVAA s’emporten dos dels Premis de la crítica 2019

Els Premis de la Crítica d’Arts Escèniques s’han celebrat per primer cop en línea en la seva 22a edició que s’ha emès a través de Yotube aquest dilluns 15 de juny de 2020, presentada pels periodistes Anna Pérez i Pagés i Toni Puntí.

A la gala s’han donat a conéixer les candidatures guanyadores en les 35 categories establertes enguany pels jurats de Teatre, Dansa, Familiar, Arts de carrer i Novaveu.

Des de la Nau Ivanow estem molt contentes que dues de les nostres companyies residents s’hagin endut el guardó pel qual estaven nominades. Les Hermanas Picohueso, guanyadores de la Beca DespertaLab 2019, s’han endut el Premi de la crítica 2019 EINES DIGITALS per l’obra Excalibur i altres històries d’animals morts, estrenada a la Sala Atrium. Una sàtira de la nostra societat que fa evidents les estructures del poder i la política de la por i del control des de l’òptica dels animals que n’acaben patint les conseqüències.

El VVAA Col·lectiu, resident a la Nau Ivanow des de 2019, s’ha endut el Premi de la crítica 2019 NOVES TENDÈNCIES per la peça This is real love, estrenada a la Sala Beckett. Un retrat de les relacions sentimentals en l’era de l’egolatria digital.

A la Nau Ivanow treballem per acompanyar a les companyies residents en els seus processos de creació, dotant-les dels recursos necessaris per a dur a terme els seus projectes. Notícies com aquestes ens fan molta il·lusió.

Enhorabona a totes i tots els premiats!