Companyia resident- Hermanas Picohueso

hermanas picohueso

Hermanas Picohueso I Facebook @picohueso l Instagram

Hermanas Picohueso som na Lluki, en Diego, na Gal·la i totes les persones que sempre ens ajuden. Estem disseminades pel Mediterrani.

Treballem juntes perquè ens entenem i ens agrada posar en comú els nostres punts de vista. Sumem persones als nostres processos de creació perquè creiem que el Món és ple de ments amb idees brillants Les nostres influències són escèniques,  literàries,  cinematogràfiques, fotogràfiques, YouTube, les històries de les nostres àvies i experiències pròpies.

Treballem en altres projectes perquè tenim hiperactivitat i dispersió. Això fa que mai ens cansem de les nostres trobades i arribem amb el cap ple d’idees que volem compartir.

Ens agrada el risc i mai posem límits a les nostres possibilitats. Apuntam alt i no sempre hi arribem. Som amants de la tecnologia, provem i incorporem tot allò que pugui servir-nos per a experimentar amb noves maneres d’explicar les coses. Sense cap tipus de filtre previ.

Altres característiques que ens identifiquen:

  1. Patim un síndrome de Diògenes col·lectiu i individual que ens permet comptar sempre amb tot tipus de materials i artefactes que també reutilitzem. Creiem que na Marie Kondo no fa teatre.
  2. El nostre cervell es totalment nocturn. Les 9 del matí per a nosaltres és la matinada.
  3. Som uns modernos i mai no ho admetrem.

 

Comparteix