fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Celebrem la Festa Major de la Sagrera

Al mes de novembre arriba la Festa Major de la Sagrera i des de la Nau, ens fa molta il·lusió participar-hi com a equipament del barri.

Proposem doncs un seguit d’activitats per obrir la Nau a tot el veïnat de la Sagrera, començant per una mostra del Projecte 027 que treballa amb el territori i que enguany ha comptat amb el col·lectiu d’artistes cubanes El Tráiler. Cartografías del cotidiano, és un projecte d’investigació i creació artística centrat en l’exploració sobre les realitats vulnerables que viuen dones migrants que treballen com a empleades domèstiques a Barcelona. El dissabte 13 de novembre podreu conèixer de primera mà el projecte i el seu procés de creació en una conferència performativa i instal·lació en els espais domèstics i el teatre de la Nau.

Seguint amb els projectes que es vinculen amb el territori, el dissabte 27 de novembre a l’Espai 30 hi haurà un espectacle a càrrec de l’associació en residència a la Nau, Vulnus. ACCIÓ# 1 (Re)itinerar la Sagrera és un espectacle on veïnes i veïns de la Sagrera són els protagonistes a partir de relats en primera persona que constitueixen un recull d’històries viscudes.

A la Nau també s’hi podran veure dues mostres, El rastre d’aquella nit de Teatro del Inestable de València, els dies 19, 20 i 21 de novembre, i Mujer en cinta de correr sobre fondo negro d’Alessandra García el 27 i 28 de novembre.

I si teniu curiositat per conèixer per dins els racons de la Nau Ivanow, no us perdeu les visites guiades que us proposem durant el dissabte 20 de novembre d’ 11 a 13.30h. Estarem encantades d’acompanyar-vos pels diferents espais de la Nau, de la mateixa forma que ho fem amb les companyies i projectes que acollim. 

Us convidem també a repassar el programa de la Festa Major, hi ha un munt d’activitats per a tots els gustos.
3,2,1… que comenci la festa!