fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Mujer en cinta de correr sobre fondo negro

SINOPSI
Mujer en cinta de correr sobre fondo negro, és una peça escènica que funciona a manera de radiografia del ciutadà de barri humil. La dona reflexiona sobre: ​​la super producció tèxtil, el capitalisme, l’entreteniment, la cultura, els idiomes, el malnom i el sector serveis. Però, sobretot, aquesta història és riure i pensament.

La dona ha escrit, ha dirigit i interpreta aquesta obra i ho fa amb l’ajuda del seu alter ego merdellón (1). La dona esgrimeix un discurs que assenyala amb el dit tot allò que li hauria portat irremeiablement a ser així. és com fer un recorregut per la seva vida laboral intel·lectualitzat i tots els espais per on ha passat: barri, església, tele, hostaleria i teatre dividit en tres quadres.

FITXA ARTÍSTICA

Producció · Dos Bengalas
Direcció, textos i interpretació · Alessandra García
Ajudant de direcció · Violeta Niebla
Dramatúrgia · Ramón Gázquez
Espai lumínic · Azael Ferrer
Espai escènic · Beatriz Ros
Vestuari · Dela-Delos
Assistent de moviment · Maria de la Mar Suárez
Arranjament sonor · Bass Seismic
Regidoria · Marta Howard
Audiovisual · Cruda Films
Il·lustració de cartell · Hugo Lugo
Disseny gràfic · Tiquismiquis.club

FUNCIONS
Dissabte 27 de novembre a les 20h
Diumenge 28 de novembre a les 18h

ENTRADES
Preu: 12€
Aforament limitat
Espectacle dins de la programació de la Festa Major de la Sagrera

SOBRE L’AUTORIA
Alessandra García (Màlaga, 1984)

En deu anys ha tingut temps a muntar i desmuntar una companyia, entrar al món de la performance i convertir-se en docent. La seva línia de treball correspon a l’teatre postdramático i participatiu. Se sent més a prop de l’art contemporani que de teatre.

Aquella Postura, un site especific per a l’obra de Elena Alonso en Matadero de Madrid, creadora i comissaria de la performance col·lectiva Vulva que reunia a 12 artistes dones amb una forta projecció nacional. Artífex de la peça Patrimonio dins el projecte #Portals de Shared Studios entre Màlaga i San Francisco. Ha estat en gira durant els últims anys en No registren converses d’interès de Roger Bernat en la qual participa com a performer. Compagina els seus treballs a l’escenari amb la programació de l’espai Contenedor Cultural de la Universitat de Màlaga.