Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

ACCIÓ# 1 (Re)itinerar la Sagrera

Ja fa un any que l’Associació Vulnus, arts vives i recerca es va instal·lar a la Nau per realitzar-hi una residència de dos anys per treballar en una investigació i creació compartida amb els veïns i les veïnes del barri de la Sagrera i quatre equipaments de proximitat culturals del territori: Espai 30, Centre Cívic la Sagrera, la Torre de la Sagrera i Nau Ivavow

El projecte s’anomena Habitar la frontera i durant 6 mesos han treballat amb el veïnat de la Sagrera creant itineraris poètics i quotidians d’una hora pel barri. Aquests itineraris formen part d’un procés de creació artística col·laborativa.

Aquest mes de novembre, coincidint amb la Festa Major de la Sagrera, es presenta l’espectacle ACCIÓ# 1 (Re)itinerar la Sagrera resultant d’aquest treball. Un espectacle on veïnes i veïns de la Sagrera són els protagonistes a partir de relats en primera persona que constitueixen un palimpsest d’històries viscudes, de records, de sentiments, de lluites, de percepcions, de vegades compartides i de vegades antagòniques. Qui explica la història no oficial del barri? Quines fronteres hi trobem? Com les habitem ? 

INFORMACIÓ DE L’ESPECTACLE

Dissabte 27 de novembre a les 19h a l’Espai 30 (C/Hondures, 30) 

Durada estimada: 1.15h

Entrada gratuïta amb reserva prèvia a entrades@nauivanow.com

Coordinació, idea original i producció VULNUS Arts Vives i Recerca 
Amb la complicitat de: Centre Cívic La Sagrera, Espai Jove Garcilaso, La Torre de la Sagrera, Espai 30 i la Nau Ivanow.
Amb el suport de:  Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.