fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

El rastre d’aquella nit – Teatro de lo Inestable

SINOPSI

Les empremtes d’allò que hem sigut, d’allò que som i del que serem es poden veure des de l’estació espacial internacional i es mantenen a la vista diverses hores, i fins i tot en dies assolellats duren més d’una volta a la Terra.
El Rastre d’aquella nit dota de paraules als objectes, als paisatges, als mars, als espais i al temps que habitem, permetent-nos escoltar les seues històries, si és que les tenen, i endinsar-nos en els seus pensaments. Indagant per tots aquests racons es poden trobar pistes sobre a on anem, d’on venim, de com perirem, del nostre desig de perdurar, del nostre desig de ser déus, ser més-forts-més-poderosos-més-humans que qualsevol, de ser més durs que les muntanyes, de fer-nos malbé i perdre definitivament el rastre.
Aquest moment pot ser la fi del món o el mig del món o l’inici del món.
Dues parelles, una del nord i una del sud fan la vista enrere, endavant, sobre sí mateixos. Observen el món al seu al voltant, tot el que han caminat i el que caminaran. En algun moment van ser déus i en un altre van estar per sota de les pedres. En un altre només van ser testimonis del temps, eixe temps que passa sobre el lloc en el qual ara reposen.

FITXA ARTÍSTICA

CREACIÓ I DIRECCIÓ Jacobo Pallarés
DRAMATÚRGIA I VERSIÓ Maribel Bayona, Juan Andrés González i Jacobo Pallarés
AJUDANTIA DE DIRECCIÓ Maribel Bayona
TEXT ORIGINAL “de quan érem bons” de Jacobo Pallarés
INTÈRPRETS Juan Andrés González, Alejandra Mandli, Cristina Granados, Andreas Eilertsen DISSENY I REALITZACIÓ D’ESCENOGRAFIA I OBJECTES Los reyes del mambo
DISSENY AUDIOVISUAL Beatriz Herráez
ANIMACIÓ María Pulido i Camilo Cogua MÚSICA Juan Andrés González i Andreas Eilertsen
EFECTES SONORS Manolo Matoses
PRODUCCIÓ I COMUNICACIÓ César Buitrago, Mar Riera, Marta Rubio, Paula Rausell, Gloria Pitarch
DISSENY IL·LUMINACIÓ Mireia Parreño
GRABACIÓ Stage In
TRADUCCIÓ Manolo Matoses i Juan Andrés González

FUNCIONS

Divendres 19 de novembre a les 20h

Dissabte 20 de novembre a les 20h

Diumenge 21 de novembre a les 18h

ENTRADES

Preu: 12€

Espectacle programat dins el programa de la Festa Major de la Sagrera

Aforament limitat

INFORMACIÓ DE L’OBRA

Idioma: català

Durada: 1h

Públic: a partir de 14 anys

TEATRO DE LO INESTABLE

Teatro de lo Inestable és un projecte amb 24 anys des del seu origen universitari (Tres Teatre), i que ha produït i estrenat més de 25 espectacles teatrals. Com a creadors escènics, busquem crear espectacles que ens permeten créixer com a actors, directors, escriptors dins d’una tendència inconformista, crítica, poètica, de formes i continguts contemporanis, tenint en compte el temps que vivim i les inquietuds dels què participem en la creació. I amb aquestos espectacles desitgem remoure alguna cosa dins de l’espectador, com pensar un poc més, amar ferament, riure sense compassió o esmolar la seua mirada crítica.