fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Tornem als Encuentros de creación de Magalia organitzats per la Red de Teatros Alternativos

El passat 18 de juliol arrencava l’onzena edició dels Encuentros de Creación de Magalia que organitza cada any la Red de Teatros Alternativos. La Nau Ivanow, a més de ser una de les més de 50 sales que formem part d’aquesta xarxa, també és membre de la junta directiva des de fa més de 8 anys.

Aquestes trobades anuals, tenen lloc a un entorn privilegiat, el Castillo Palacio Magalia a Navas del Marqués, a Àvila. Durant 10 dies, un total de 16 artistes de tot el país han conviscut entre les parets històriques del castell per tal de treballar en els seus projectes creatius, i han rebut un acompanyament artístic de la mà d’altres  professionals seleccionats per la Red.

castell Magalia
Castell de Magalia a las Navas del Marqués, Ávila

Per segon any consecutiu, les persones responsables de comunicació de les sales també han estat citades a las Navas del Marqués, per tal de participar en una formació conjunta a càrrec de les pròpies comunicadores i organitzada per la responsable de comunicació de la Red, Mercedes L.Caballero.

Els temes tractats en les formacions han estat la relació amb els mitjans de comunicació, la identitat gràfica, la comunicació a les xarxes socials i els canals utilitzats per la difusió de les sales, entre d’altres. Aquesta trobada ha servit per compartir, reflexionar i debatre, així com per pensar conjuntament en com millorar el dia a dia d’aquesta feina que visibilitza no només l’activitat, si no també els valors i la identitat de les sales.

Responsables de comunicació de les sales membres de la Red de Teatros Alternativos

Els darrers dies dels Encuentros de creación han estat marcats per la celebració del congrés anual de la Red de Teatros Alternativos, dedicat a reflexionar sobre el moment actual que viuen les sales, així com els fons europeus, la digitalització i finalment, el disseny del programa d’activitats del 30è aniversari de la Red.  

Per altra banda, també s’ha realitzat una jornada al voltant de RIEE (Red Iberoamericana de Espacios Escénicos), impulsada per la Red de Teatros Alternativos i de la qual en hi som presents en la secretaria, en què els seus 300 socis s’han reunit de manera presencial i virtual.

Així doncs, un any més, agraïm a l’organització de la Red de Teatros Alternativos la iniciativa i l’esforç per propiciar aquest espai de trobada en un espai màgic. Desitgem seguir connectades, impulsant plegades la creació escènica.