fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Les cies Hermanas Picohueso i LaSantísimaTrinidad comencen el programa de mentories artístiques

Des de la Nau Ivanow apostem per la formació contínua de les nostres companyies residents com una eina bàsica de creixement i projecció.

És per això que proposem un programa de mentories que les ajudaran en el seu camí de professionalització i desenvolupament, aquestes mentories es divideixen en dos àmbits: artístiques amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull, les quals volen ajudar les companyies a connectar amb professionals que siguin de referència per a elles i compartir així metodologies i créixer artísticament. I les empresarials, amb la col·laboració del  Ministerio de Cultura y Deporte, un programa liderat pel consultor especialista en anàlisi de projectes i internacionalització Sandy Fitzgerald, que proposa un procés per a les companyies en el qual defineixin el seu projecte i estableixin els seus objectius a llarg termini per després aplicar un pla d’acció en funció d’aquests.

Aquest darrer trimestre, dues de les companyies residents han realitzat les primeres trobades de manera virtual en les dues modalitats. LaSantísimaTrinidad amb Santiago Sierra i Hermanas Picohueso amb Stefan Kaegi per la part artística i totes dues amb Sandy Fitgerald per la mentoria empresarial.