L△ST

Instagram

El projecte es pregunta sobre l’origen i la vigència de la bandera com a símbol i representació absoluta del sentiment i la identitat pàtria o ideològica, i posa en dubte la seva jerarquia moral per sobre d’altres valors fonamentals.

Les banderes han colonitzat les nostres vides i determinen el nostre tarannà i la nostra manera d’entendre el món; ara mateix, són gairebé un apèndix inextirpable del nostre esperit. Com han aconseguit tenir aquest superpoder? Aquesta qüestió ens porta a fer una petita revisió dels nostres moments vitals i sentiments relacionats amb la idea de bandera, per tal d’identificar els punts comuns de cadascun dels membres de la companyia en la relació a un element que es presenta cada vegada més central en el discurs polític actual.

A través d’un repàs dels que considerem punts clau de la relació de les banderes amb la realitat, la peça fa una reflexió sobre com s’han establert en el nostre imaginari, i vol entendre com l’essència d’un país o d’una idea (sigui el que sigui, o la que sigui) poden ser resumides en un tros de tela de colors.

Comparteix