fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

El Col·lectiu VVAA, resident a la Nau, estrena ARCAS 2020 al Teatre Lliure

El Col·lectiu VVAA estrena al Teatre Lliure de GràciaARCAS 2020‘, una proposta que presenta una arca de Noè contemporània que submergeix a el públic en un ecosistema de ciència ficció.

El col·lectiu, resident a la Nau des del 2019, va engegar el procés creatiu a l’estiu del 2019 i estrena un espectacle en el qual han col·laborat unes 27 persones, el primer que fan amb posada en escena a la italiana, és a dir amb l’escenari tradicional frontal.

Pol Rebaque

Una experiència artística i teatral en la qual el públic està convidat a viatjar en un creuer amb tot tipus d’espècies híbrides, entre humanes i animals, que han sobreviscut a un diluvi universal.

Amb el mite de l’arca de Noè com a punt de partida, VVAA ha creat un ecosistema alternatiu, una faula sobre el càstig i el privilegi, i sobre l’estat actual de paranoia global i la necessitat de trobar noves formes de comprendre l’entorn. Al mateix temps, planteja un viatge on els éssers humans es vegin obligats a confrontar el seu antropocentrisme.

L’obra es podrà veure del 26 de maig al 13 de juny al Teatre Lliure de Gràcia i fins al dia 6 de juny hi haurà dues accions performatives, una a l’entrar a veure l’obra i una altra al sortir, dissenyades per a l’ocasió a càrrec de l’artista italiana Agnes ?, en què es qüestiona com habitar el fons marí.