Oda a l’adolescència. Cinc personatges tancats en un laberint que constantment busquen una sortida. Es relacionen entre ells, amb ells individualment i amb els espectadors, tot buscant respostes essencials de la vida. Tot té lloc en un escenari completament farcit d’objectes i barreres on hauran de trobar els seus espais, les comoditats, les escapades, i on al final entenen que per sortir-ne hauran de deixar alguna cosa enrere, igual que per madurar.
Cia. Habemus Corpus
Direcció i coreografia: Miquel G. Font
Música: L.V. Beethoven, Miquel G. Font
Intèrprets: Emmanuel Dobby, Georgina Avilés, Olga Lladó, Aleix Melé i Antonio Izquierdo
Assistència coreogràfica: Emmanuel Dobby i Daphne van Dooren
Escenografia: Habemus Corpus
Residència de creació: L’Estruch Fàbrica de Creació, Sabadell
Producció: Habemus Corpus
Miquel G. Font
Nascut a Barcelona, format a l’Institut del Teatre, a Rudra Bejart Lausanne i IT Dansa, Miquel G. Font ha ballat en diverses companyies com Béjart Ballet Lausanne (Suïssa), Dominic Walsh Dance Theater (USA), Lanònima Imperial (Barcelona), Tanzcompangnie Oldenburg (Alemanya) d’entre d’altres; ha treballat amb coreògrafs com Maurice Bejart, Jiri Killian, Ohad Naharin, Ann van der Broek, Sharon Eyal, Guy Weissman o Jan Push.
El 2006, a causa d’una lesió de llarga recuperació, va viure a la comunitat ecumènica de Taizé, França. Allà va començar a escriure els seus projectes sota el nom d’Habemus Corpus, que es va acabar fundant l’any 2010, feina que combinava com a docent a l’Institut del Teatre. Des de llavors ha participat com a director de la companyia i com a coreògraf convidat en diverses companyies, i ha presentat el seu treball en més de 25 països.
Habemus Corpus va ser fundada l’octubre de 2010 a Barcelona, amb l’estrena de la seva primera producció, Ecumenucam Curriculum. El 2011 va començar produir a Alemanya, Àustria, Suïssa i França, i a participar en festivals internacionals com Jerusalem Dance Week (Israel, 2015), Intenationale Tanz-Theater Festival Hannover (Alemanya, 2014) i Kultur und Politik Festival W3 Hamburg (Alemanya, 2015).
La temporada 2014-2015 la companyia va tornar a Catalunya amb la creació de 0’1234 (Full Evening), guanyadora de premis coreogràfics internacionals a Barcelona, Stuttgart i Berlín. Acaba la temporada 2015-2016 amb la creació de dues peces: Tempo [no] Tempo, a Stuttgart (Alemanya) i la seva peça número 20, Teen Time Gone, a Barcelona.
[teentimegone.blogspot.com.es]
Espectacle en català de teatre i dansa
Durada: 70 minuts aprox.
DISSABTE 3, COL·LOQUI POSTFUNCIÓ AMB JORDI SORA, DE RECOMANA.CAT
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla