fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

XXII Congrés de la Red de Teatros Alternativos

La Nau Ivanow acull el XXII Congrés Anual de la Red de Teatros Alternativos, que enguany se celebra a Barcelona del 26 al 28 d’octubre de 2015.

Representants de les 40 sales alternatives de l’estat espanyol associades a la Red, de la qual forma part la Nau Ivanow, es troben per reflexionar sobre la situació escènica actual i revisar el paper que hi juga la Red de Teatros Alternativos.

Un dels actes oberts al públic és la taula rodona Salas y compañías, un objectivo común, dilluns 26, a les 18h, amb la qual es vol iniciar unes trobades entre els teatres de petit format o proximitat i les companyies usuàries, amb l’objectiu de donar a conèixer com es gestionen les sales, les inquietuds de les companyies quan hi treballen, els punts en comú i les sinergies que s’hi estableixen, per tal que tant les sales com els espectacles que s’hi programen tinguin unes millors condicions i un impacte més gran.

També serà obert l’espectacle guanyador del Circuito Iberoamericano de la Red, un programa impulsat per la Red que té el suport del Programa Iberescena i de l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM): El significado del caos. Es podrà veure a la Nau el dimarts 27, a les 21h.

[Nota de premsa]

[ + informació]

[www.redteatrosalternativos.org]