Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Un any més, la Nau Ivanow col·labora amb el Festival RBLS

Un any més, la Nau Ivanow col·labora amb el Festival RBLS, que té l’objectiu d’acostar les arts escèniques a les persones joves amb una programació que aplega diferents espais de la província de Barcelona.  

El dijous 10 de novembre a la Nau podreu veure l’obra Excalibur i altres històries d’animals morts. Una creació que va ser gestada per la companyia resident a la Nau, Hermanas Picohueso, durant la Beca DespertaLab 2019.  

Excalibur i altres històries d’animals morts, Hermanas Picohueso ©Dorothee Elfring

El divendres 11 de novembre acollim també el RBLS Aposta, una fira de teatre per joves que posa en contacte companyies i responsables de programació de teatres, fires i festivals.

El dissabte 12 de novembre, es duran a terme dos tallers gratuïts a casa nostra. KUNE. MOVEMENT METHOD, dansa contemporània, arts marcials i teatre: són els tres eixos del mètode de moviment desenvolupat per Junyi Sun i la companyia Kernel Dance Theatre, un joc i un entrenament que compartiran amb joves RBLS, tant si tenen formació en arts del moviment com si no.

I el taller ESCOLTEM, ENREGISTREM I CREEM, amb Sons de Barcelona. Taller d’introducció a les eines i metodologies de l’art sonor des de l’enregistrament de camp.

Des de la Nau, estem molt contentes de seguir col·laborant amb aquest festival que aposta per endinsar als i les més joves a les arts escèniques des de diferents iniciatives i amb una programació de qualitat.