fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Teatro del Terror estaran un mes investigant a la Nau Ivanow

Donem la benvinguda a la seva nova casa a la companyia xilena Teatro del Terror. Durant un mes faran un procés d’investigació al nostre espai, aprofundint i investigant sobre el seu propi llenguatge escènic i teatral, basat en el terror.

Mentre estiguin a la Nau Ivanow els acompanyarem en tot el seu procés, mirant d’assessorar-los amb el que necessitin mentre investiguen dins el gènere del terror, principalment en la poètica del romanticisme, la literatura gòtica i el cinema fantàstic i de terror.

Finalitzaran aquest procés amb la mostra de l’obra “La Espera”, el 21 de febrer. Trobareu més informació i podeu comprar les entrades a l’enllaç de sota.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Entrenament actoral al febrer: ‘Improvisaciones en torno a universos lúgubres’

La companyia Teatro del Terror també participaran liderant l’Entrenament Actoral del dia 10 i 24 de febrer. En ell tractaran de posar en pràctica una estética sobre la foscor en el teatre i els horrors que vivim els humans.

Com entrenament proposen un treball d’activació grupal per tal d’unir un estat energètic col·lectiu, per després entrar a fer improvisacions individuals i col·lectives, on es posarà en pràctica situacions que puguin ser construïdes des d’aspectes, si pot ser biogràfics, que potenciïn l’horror. Finalment, es reunirà el grup per compartir experiències i apreciacions.

INSCRIU-TE DE FORMA GRATUÏTA