Entrenament actoral

Oferim un espai d’entrenament actoral un dilluns cada dues setmanes perquè de forma lliure, autogestionada i gratuïta es puguin trobar els professionals de les arts escèniques i comparteixin tècniques d’entrenament.

Amb la intenció de donar continuïtat a la formació actoral en el camp de la investigació i la mirada més íntima, des de la Nau Ivanow, amb col·laboració amb Projecte Ingenu, proposem un espai de trobada al barri de la Sagrera per poder continuar creixent en aquest sentit.

  • Un espai obert als professionals residents a la Nau Ivanow, a les companyies no professionals del barri o aquelles companyies i professionals de les arts escèniques que vulguin aprendre.
Funcionament

Els entrenament es fan a l’Espai 30, entrant pel mateix pati de la Nau Ivanow (Hondures, 30). Estarà obert de 9:30 a 13 h i hi podeu accedir en qualsevol moment. Si teniu cap dubte sobre el funcionament o ens voleu proposar algun entrenament podeu enviar un mail a formacio@nauivanow.com. Si sabeu segur que hi anireu ens ho podeu confirmar!

IMPORTANT: Degut a les mesures contra la Covid-19 aquesta activitat està cancel·lada fins a nou avís

 

Comparteix