fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Projecte Ingenu guanya el Premi BBVVA de Teatre 2021 al millor muntatge teatral per ‘Vaig ser Pròsper’

La companyia resident a la Nau Ivanow, Projecte Ingenu, ha estat la guanyadora del Premi BBVVA de Teatre 2021 al millor muntatge teatral per ‘Vaig ser Pròsper’. Una creació que des de la Nau vam tenir la sort de poder veure germinar i que es va estrenar el 2018 a l’Escenari Brossa.

A més, el director de la companyia, Marc Chornet s’ha endut el premi a la millor direcció escènica del certamen.

L’espectacle ‘Vaig ser pròsper’ de Projecte Ingenu ha estat l’escollit entre el més d’un centenar de propostes que s’han presentat aquest 2021 al Premi BBVA de Teatre. El jurat estava format per l’actriu Mireia Aixelà; la representant de l’AADPC i actriu, Ariadna De Guzman; el programador de L’Atlàntida de Vic, Ramon Ferrer; la representant de Temporada Alta, Laura Iglesias; i el director del Premi BBVA de Teatre, Joan Roura.

D’entre les finalistes al Premi hi havia ‘Suicide notes’ de Marc Caellas & David G. Torres; ‘Orbital’ de la Cia. Farrés Brothers; ‘Una galaxia de luciérnagas d’Aina Tur; i ‘Ramon’ de Mar Monegal i Francesc Ferrer.

Amb aquest premi, Projecte Ingenu gaudirà d’una gira per Catalunya, valorada en 20.000 euros i que inclou la programació de l’obra al Festival Temporada Alta 2021.

L’enhorabona a tota la companyia, és un plaer acompanyar-vos en els vostres camins creatius!