fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Posem en marxa un nou programa de formació internacional per a les companyies residents: l’Escalator program

La internacionalització és un dels pals de paller que articulen la feina que fem des de la Nau Ivanow en pro de l’acompanyament a les nostres companyies residents. Creiem, a més, imprescindible apostar per la formació constant com a una eina bàsica de creixement de les companyies.

Des de la Nau Ivanow apostem per l’acompanyament en la projecció i internacionalització de les companyies, ajustant-nos als tempos i necessitats de cada una, escoltant el seu procés i procurant estar ben a prop per detectar els moments més vulnerables i més forts. Per garantir l’estabilitat i la maduresa de les companyies, creiem imprescindible que puguin prendre’s el temps de parar i pensar. I poder estudiar, així, l’estat de la situació, i analitzar on està i cap on vol anar la companyia i totes les persones que en formen part.

Enguany, posem en marxa un nou programa de formació per a les companyies residents, l’Escalator program, que conjuntament amb la consultoria d’internacionalització Olivearte, liderada pel consultor especialista en anàlisi de projectes i internacionalització Sandy Fitzgerald , proposa un procés per a les companyies en el qual definiran el seu projecte i establiran els objectius a llarg termini que considerin necessaris per després aplicar un pla d’acció en funció d’aquests. Les companyies residents a la Nau Hermanas Picohueso i la Santísima Trinidad seran les primeres en beneficiar-se d’aquest projecte pilot.

Aviat us donarem més informació.