fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Un pont amb Europa – Trobada IETM Rijeka, a Croàcia

Des del juliol formem part de l’IETM – International Network for Contemporary Performing Arts (Xarxa Internacional d’Arts Escèniques Contemporànies). Aquesta setmana hi som en aquesta xarxa internacional per parlar sobre cultura, participació i audiències. La trobada és a Rijeka, a Croàcia, del 24 al 27 d’octubre de 2019.

Pont a pont, connexió rere connexió, aquesta setmana fem un pas endavant i participem de forma activa a la trobada anual d’IETM a Rijeka (Croàcia).

Per a nosaltres és important apostar per aquestes xarxes, ja que permeten obrir vies de mobilitat per a les companyies que acollim en residència. Un repte que assumim amb ganes, perquè volem acompanyar millor les companyies professionals. El nostre objectiu és oferir el màxim de recursos, portes i camins possibles perquè les companyies puguin fer el seu pas a la internacionalització.

The House Of The Performing Arts Residencies In Barcelona

Amb aquesta frase explicarem a Europa i al món qui som i què fem, i el més important de tot, com ho fem. Una de les sessions en què participem serà el 24 d’octubre, en la qual presentem la nostra casa de les residències escèniques.

Feu atenció a les nostres xarxes socials perquè us explicarem com està anant aquesta trobada!

Sobre IETM

Som membres d’aquesta organització amb seu a Brussel·les fundada el 1981, formada per més de 500 integrants de 50 països. Una xarxa que promou el desenvolupament de les arts escèniques amb una mirada global, posant en valor el paper de les arts escèniques com a pilar de desenvolupament social, cultural i econòmic.