Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Un matí en bona companyia gràcies als residents

Des de la Nau Ivanow passem a considerar companyies residents totes aquelles companyies adjuntes i també les guanyadores del Cicle DespertaLab. Una decisió que reforça aquesta casa de les residències que hem construït plegats.

Aquest dilluns ens hem reunit amb les companyies residents, Hui Basa i Col·lectiu VVAA, les adjuntes, Fundación Agrupación Colectiva i Los Escultores del Aire, les guanyadores del Cicle Despertalab 2019, Cia. Pelipolaca i Hermanas Picohueso, i les companyies recent premiades del DespertaLab 2020, l’estudi La Santísima Trinidad i la Fundación Mis Bragas.

Durant el matí hem estat al teatre del nostre espai, coneixent-nos millor entre totes les companyies. Ha sigut un repte poder coincidir entre totes les agendes, però quin honor comprovar com de gran s’ha fet aquesta família! Amb una dinàmica plegats hem tancat aquesta trobada mirant de posar en comú el que les companyies esperen del nostre espai i el que estan disposades a oferir.

Un matí que ens ha servit per construir, amb totes elles, el camí cap al 2020. Un camí amb una mirada a llarg termini. També ha servit per escoltar-nos i avançar entre tots i totes.

A la trobada no només volíem donar aquesta notícia sobre la consideració de companyies residents, també buscàvem aquesta complicitat entre elles, aquest treballar conjunt, aquest veure’ns les cares i remar plegats cap a la mateixa direcció.

Esperem que d’aquest primer encontre de totes les companyies residents en sorgeixin bones relacions, idees i processos de creació interessants i enriquidors!