fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Les Hermanas Picohueso aterren al Teatro del Biobío de Xile per realitzar-hi una residència internacional

Un dels grans eixos de treball de la Nau Ivanow és la internacionalització, és per això que des de fa anys treballem per l’intercanvi de companyies amb centres d’arreu del món, amb els quals compartim filosofies de treball.

Aquest programa d’internacionalització té com a objectiu establir residències de treball amb les condicions necessàries per compartir processos, metodologies i recursos entre companyies catalanes i internacionals per tal de fomentar el seu creixement a través de l’intercanvi.

Aquest mes de desembre, la companyia resident Hermanas Picohueso ha aterrat al Teatro del Biobío de Xile per realitzar-hi una residència d’un mes de durada dins el nostre programa d’internacionalització, amb la col·laboració del Programa Iberescena.


Durant la seva estada, la companyia treballarà en els seus projectes, tot establint un diàleg d’intercanvi amb professionals del territori.

La companyia treballarà també en els laboratoris que han anomenat Mezclas Improbables amb l’objectiu de generar eines de creació per compartir, conèixer i interactuar amb companyies i col·lectius de la regió del Biobío. Els eixos principals de treball seran el cos, la dramatúrgia i la producció, per tal de trobar noves maneres per desenvolupar projectes artístics, aprenent del errors per a solucionar els problemes que es poden trobar en les creacions.

Al llarg de la seva residència, anirem fent un seguiment que compartirem a través de les xarxes socials.

El Teatro Biobío és un centre d’arts escèniques i música de la ciutat de Concepción (Xile), que des de 2018 treballa per promoure el desenvolupament de l’art i la cultura de la regió del Biobío. L’espai compta amb un alt nivell arquitectònic i tecnològic i vol ser un referent nacional i internacional en la promoció d’activitats culturals de qualitat amb una gestió sostenible que contribueixi al desenvolupament multicultural de la regió.

Teatro del Biobío