fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya organitza un retrobament dels centres de creació de Catalunya

La Xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya (Xarxaprod), de la qual la Nau Ivanow en forma part, organitza un retrobament de tots els espais de creació de Catalunya el proper dimecres 9 de juny de 2021 a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers.

La jornada està pensada com un moment de trobada entre els espais de producció i creació dels sectors de les arts escèniques i les arts visuals, tant privats com públics, i les administracions,  amb la finalitat de fer un mapa que reculli tots els suports i recursos que les administracions estan oferint. Aquest espai d’aglutinament d’informació serà una eina important que estarà sempre a disposició a la web de Xarxaprod i que ajudarà a clarificar les diverses possibilitats que existeixen a Catalunya per portar a terme els projectes existents i futurs en l’àmbit de la creació.

La trobada s’estructura en 5 sessions de treball, i acabarà amb una performance a càrrec d’Angel Duran i una visita a l’exposició Fantasma ’77 ubicada a l’espai d’Arts de Roca Umbert, a càrrec del seu comissari Jorge Luis Marzo. L’artista Clara Saez farà una memòria gràfica durant tota la jornada.

L’acte està obert a tots els centres de creació de Catalunya i també es podrà seguir de forma online, amb inscripció prèvia.

Descarrega el programa digital aquí.