fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau Ivanow suma una nova xarxa internacional

Com ja sabeu, per a nosaltres el fet de fer xarxa i estar connectades amb el món i amb el sector és un dels pilars importants. Ja sigui a nivell local com a nivell internacional, tots elles fan créixer d’una o altra manera el projecte. Actualment la Nau Ivanow és present a la Xarxa de Fàbriques de Creació de Barcelona, a Xarxaprod (xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya), a la Red de Teatros alternativos (Espanya), a la IETM (Internacional) i som impulsores juntament amb altres espais de RIEE (Red Iberoamericana de Espacios Escénicos).

En totes elles podríem trobar un denominador comú, i és que en molts casos a excepció de RIEE, molts dels seus projectes es basen en generar sinèrgies i projectes per la mobilitat de creadores i de projectes artístics. Però com sabeu, a la Nau si una cosa ens agrada és el poder intercanviar i aprendre sobre els models de gestió i el saber fer dels centres i espais que acollim. És per això que estem molt contentes de poder dir ja oficialment que som part de TEH (Trans Europe Halles), una xarxa d’espais recuperats per usos culturals que agrupa gairebé 90 centres culturals i multidisciplinars de tota Europa.

Esperem amb aquesta nova xarxa poder seguir creant ponts i coneixent nous projectes, per continuar amb aquesta aposta clara per la internacionalització de les companyies de casa nostra i l’intercanvi amb projectes d’arreu.

93ª trobada de la Trans Europe Halles a Praga en la què vam presentar el projecte la Nau Ivanow per a ser membres de la xarxa