fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau Ivanow col·labora amb El Venadito 4edició de la Biennal d’art contra el maltractament animal creada per siNesteSia

Aquest any col·laborem amb El Venadito 4edició de la Biennal d’art contra el maltractament animal creada per siNesteSia.

En aquesta edició, la mostra pren com a protagonistes els primats. El centre de rehabilitació de primats Fundació Mona, el Centre Cultural La Farinera del Clot i 20 espais artístics i culturals més donen veu a aquests animals i exposen la seva vulnerable situació.

21 espais són els que exposaran 26 obres que deixaran d’ubicar-se a les sales d’àmbit expositiu. Podrem trobar una o dues obres distribuïdes a qualsevol lloc dels espais que acullen la mostra.

La inauguració de la mostra tindrà lloc el 6 d’abril de 2022 a les 19 h al Centre Cultural La Farinera del Clot. Serà comissariada com a les altres edicions per l’artista i comissària Montserrat Pérez creadora de l’espai siNesteSia. La mostra finalitzarà el 14 de juliol, dia Internacional del Ximpanzè.

Una de les activitats més participativa per la ciutadania és la GIMCANA por tots els espais en recerca de les obres que configuren la biennal. Es realitzarà durant els més de tres mesos que estarà activa l’exposició de forma totalment gratuïta. La informació dels espais, localitzacions i horaris es podrà descarregar aquí.

Opcionalment es podrà adquirir per recórrer la mostra el carnet SÓC MONA amb un import de 5 € que es podrà fer servir com a donatiu a la Fundació Mona. Cada vegada que es visiti un dels espais que participen a la mostra, el carnet serà segellat pel personal del centre. Al obtenir 15 segells s’aconseguirà una entrada gratuïta para visitar la Fundació MONA (aquest carnet es podrà adquirir al Centre Cultural La Farinera del Clot).

Es realitzaran tallers artístics i pedalades en grup para visitar les obres. Totes les activitats introdueixen pautes d’hàbits respectuosos amb els animals i els seus hàbitats, fent especialment èmfasi en l’educació com element transformador de la societat.