fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La companyia Ça marche busca infants per formar part del seu proper projecte escènic

Ça marche és una de les  companyies seleccionades per la Beca DespertaLab 2021 de la Nau Ivanow i la Sala Atrium. Especialitzada en el treball amb col·lectius no professionals, la companyia está en plena cerca de nenes i nens de 4 a 6 anys de llengua materna catalana, castellana, anglesa o francesa, perquè formin part del procés de recerca del seu proper projecte Lo viejo y lo nuevo. La companyia es vol aproximar al món dels contes i de la narració: en escena, nenes i nens explicaran i interpretaran contes.

Durant els mesos d’abril i maig proposen un seguit de tallers a la Nau Ivanow, amb l’objectiu d’investigar al voltant dels nuclis temàtics de l’obra. L’únic requisit que demanen és que les nenes i nens tinguin ganes de participar-hi. No és necessari haver cursat classes de teatre o dansa.

Els assajos tindran forma de tallers i es proposaran unes dinàmiques sempre a través del joc. En acabar els tallers, es proposarà una mostra oberta al públic dins de la programació de la Sala Atrium de Barcelona.

  • Tallers: del 3 al 30 de maig de 2021 (entre 2 i 3 dies per setmana)
  • Mostra oberta al públic: 3, 4, 5 i 6 de juny a la Sala Atrium

Les persones interessades hauran d’enviar un vídeo a produccion@camarche.es on facin el següent:

1- Facin alguna cosa que els agradi fer.

2- Expliquin un conte (inventat i improvisat).

3- Cantin una cançó.

Per a més informació podeu contactar amb la companyia a través del correu produccion@camarche.es