fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Teatro Nómada i Teatro Estudio, una relació duradora amb la Nau

Sopant amb l’Escola de l’Espectador de la Sagrera i les companyies mexicanes

Amb el primer premi internacional del Cicle de creació escènica DespertaLab va començar una llarga relació amb el grup premiat, Teatro Nómada i Teatro Estudio, que viurà aquests dies d’octubre una nova fase a la Nau Ivanow amb el retorn de l’obra Juana Inés, paráfrasis de sí misma.

Gira el món i torna a la Nau! Aquest hauria de ser el nostre nou lema a partir d’ara. Fa anys que transistem el pont amb Mèxic, un pont que hem construït a base de viatges, trobades i seminaris amb aquest país. Però de totes les relacions que hem generat amb Mèxic la més duradora ha estat amb Teatro Nómada i Teatro Estudio.

El que va començar amb la primera selecció internacional del Cicle de creació escènica DespertaLab, gràcies a un acord amb la Secretaria de Cultura de l’Estat de Jalisco, s’ha convertit en un èxit de crítica i públic a Mèxic. Això mai es pot preveure del tot, però si que podem dir que ens ho esperàvem, només per la seva incansable forma de treballar i el bon record que ens va deixar a tot l’equip!

Primer van passar per Sala Atrium, dins el Cicle DespertaLab. Ben aviat van fer mostres a Guadalajara i Ciutat de Mèxic. Més tard, vam poder visitar-los, junt amb l’Escola de l’Espectador de la Sagrera, a Almagro, dins el Festival de Teatre Clàssic. Ara tornen a la Nau, aprofitant una gira per l’estat espanyol. A la Nau ja gairebé està llesta la mostra de Juana Inés, paráfrasis de sí mima. Les funcions seran els dies 10, 11, 12 i 13, i el 17, 18, 19 i 20 d’octubre. De dijous a dissabte, a les 20:30 h i els diumenges, a les 18 h. A més, els dos divendres hi haurà xerrada postfunció.

Vine i descobreix Mèxic a través dels seus ulls. També descobriràs que significa ser #DespertaLab!

Entrades a 10 € si compres abans del 10 d’octubre!

COMPRAR ENTRADES