fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Josep Maria Miró desenvolupa l’escriptura d’una dramatúrgia a la Nau Ivanow gràcies a la Beca Carme Montoriol

Des de fa unes setmanes, Josep Maria Miró desenvolupa l’escriptura d’un nou text a la Nau Ivanow, gràcies a la Beca Carme Montoriol. Aquesta Beca dóna suport a dramaturgs i dramaturgues per a que desenvolupin el seu treball en espais de la ciutat de Barcelona vinculats a la creació escènica com l’Escenari Joan Brossa, la Sala Beckett, el Teatre Tantarantana i la Nau Ivanow.

Josep Maria Miró treballa en un text per a un únic intèrpret que s’inclourà dins d’un trípic integrat per tres textos. La seva idea és fer una lectura a la Nau Ivanow amb un actor i actriu per poder confrontar l’escriptura amb l’escolta del material que en vagi sortint dins d’aquest procediment de treball emmarcat en aquest espai de creació.

Miró destaca la Beca com una iniciativa molt interessant per als autors i les autores per poder desenvolupar l’escriptura de nous textos en un marc de creació i trobar estímuls poc freqüents com és poder anar llegint en veu alta amb intèrprets el que va sorgint fruit d’aquest treball.