fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Iniciem un acord de col·laboració amb el projecte valencià Graners de creació

Ens il·lusiona anunciar que hem tancat un acord marc amb el projecte valencià Graners de creació, que permet crear expectatives de mobilitat, intercanvi i de diàleg entre tots dos territoris.

L’objectiu de l’acord és compartir pensaments i models de gestió al voltant dels processos de residències i de les cures dels i les creadores.

Graners de creació és el projecte valencià de residències d’arts escèniques que treballa a llarg termini amb l’objectiu principal de donar suport, possibilitats, tenir cura, aportar, potenciar els processos creatius dels creadors i les creadores valencianes. El projecte treballa amb el desig clar de protegir la creativitat escènica i de mantenir vies innovadores de treball amb els creadors i les seves creativitats.

Les seves accions de mediació, d’acompanyament i d’assessorament propicien el diàleg entre el creador, les infraestructures que aporten els llocs de residència i de mostra, l’entorn i els espectadors. Un projecte que promou el diàleg entre les parts de l’ecosistema per donar solidesa a la creació escènica.

Seguim teixint xarxes i estrenyent llaços entre projectes per ampliar les nostres línies i metodologies de treball!