fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Pentateatre Atòmic vol.3

5 obres de 15 minuts representades simultàniament en 5 espais reals de la Nau Ivanow.
El públic es dividirà en 5 grups, farà un recorregut pels diferents espais i s’endinsarà en 5 mons diferents. Escenaris poc convencionals amb actors a un pam de la cara dels espectadors.
Una experiència teatral única.

Cia. Pentateatre
Dramaturgs i directors: Josep M. Riera, Raül Z. Méndez, Ivan Morales i Marc González
Intèrprets: Paco Moreno, Elisabeth Bonjour, Josep M. Riera, Sergi Sanmartín, Ferran Terraza, Alzira Gómez, Albert Eguiazábal, Tono Hernàndez i Carmela Poch.

[programa complet]

Josep M. Riera. Més de 15 anys de teatre a sobre. Fundador de la Cia. La Quadra Màgica, amb la qual dirigeix espectacles tan impactants com ara Cabaret Pedrolo, Pau? i Tarda de Gossos. A més de director, és actor de cinema, teatre i publicitat.
Raül Z. Méndez. Guionista de TV reconvertit al teatre. Ha treballat en sèries i programes com ara Cubicles i Polònia. És també professor de Guió i Llenguatge Audiovisual.
Ivan Morales. La nova sensació de l’escena teatral catalana. Com a actor ha participat a les sèries El Cor de la Ciutat i Amistades peligrosas. En cinema, apareix a les pel·lícules La Caja Kovak i Remake. És autor i director d’una de les obres de teatre més lloades pel públic: Sé de un lugar.
Marc González. Ha passat per tot tipus de formats: de guionista de l’APM? a director el documental Autenticzz, sobre l’escena underground del jazz a Barcelona, o col·laborador en ficció televisiva de la mà de Lluís Arcarazo. El 2010 coneix Josep M. Riera i amb ell i Raül Z. Méndez inicien l’aventura del Pentateatre.

Cia. Pentateatre
La Cia. Pentateatre neix amb el primer volum de Pentateatre Atòmic en un bar de l’Eixample de Barcelona el 2 de juliol del 2011. Després de quatre setmanes d’èxit, fan el salt al Teatre Alexandra, on aguanten un any en cartell donant vida al segon volum. Ara aterren amb el tercer volum del Pentateatre Atòmic a la Nau Ivanow i ja preparen dues obres més de cara a la temporada 2012-2013.

[www.pentateatreatomic.com]
[notícia BTV]

Durada: 2h aprox.
Espectacle en català i castellà
Entrada: 12€/Amics de la Nau: 50% + 1 consumició gratuïta
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla