fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘Lulú on the Rocks’

‘Lulú on the Rocks’, d’Aleix Aguilà
Cia. Solitària de Teatre
Del 18 al 22 de maig

Dimecres a dissabte, 21h
Diumenge, 19h

Entrada: 12€
Amics de la Nau: 10€

‘Lulú on the Rocks’

Direcció i dramatúrgia: Aleix Aguilà      
Intèrprets: Júlia Barceló (Lulú) i Pau Vinyals (Patrick)
Músic: Xavier Bonfill
Il·luminació, escenografia, figurinista:
Alberto Merino
Disseny de la imatge: Nacho Ferrer

SINOPSI
Lulú té pressa. Hauria de sortir per la claveguera. Però s’atura i es prepara un còctel mentre es llença les cartes del tarot. Quan està nerviosa li agrada mastegar els glaçons i sentir com cruixen entre les dents. I si encara està en coma?, es pregunta.

En un univers paral·lel, en Patrick rep una trucada. No pot parar de riure. Vol impedir que dos homes es trobin per salvar-se i surt al carrer amb una pistola. Poden les armes salvar algú? Una vegada el seu pare es va aixecar de nit per retirar la dent de llet sota el coixí i es va trobar un àngel que pujava les escales. El dia del judici s’acosta i hi ha moltes històries per tancar. Algunes impreses en les pantalles d’un karaoke. Camins vora les estrelles.Aleix Aguilà
Llicenciat en Comunicació Audiovisual, especialització en guió format televisió, cine i ràdio. Actualment cursa l’últim curs en direcció escènica i dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona. Formació: Victoria Spunzberg, Javier Daulte (Sala Beckett), Carles Batlle, Lluís Hansen (Institut del teatre), Alejandro Catalán (Buenos Aires), Emiliano Pastor Steinmeyer (Barcelona). El 2007 va rebre el Primer Premi Crèdit Andorrà, amb l’obra Ira.

Cia. Solitària de Teatre
La companyia va néixer el 2011, fruit de la voluntat d’un dramaturg, un productor i uns actors que, fins a dia d’avui, duien a terme les seves dedicacions de forma paral·lela i que han confluït ara en aquest projecte amb la voluntat d’establir un marc propi on desenvolupar els seus propis projectes artístics. Han decidit emprendre aquest projecte junts, amb el desig d’anar construint la seva trajectòria col·lectiva pas a pas.       

Durada: 1h 20minuts
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla

[dossier pdf