fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

El Col·lectiu de Distribuïdores d’Arts Escèniques de Catalunya es suma a l’ecosistema de la Nau Ivanow

Després de Fira Tàrrega, La Mostra d’Igualada i la Xarxa de Productores, el Col·lectiu de Distribuïdores d’Arts Escèniques de Catalunya es suma a l’ecosistema de la Nau. Ens fa especial il·lusió generar aquest espai de trobada i confluència de col·lectius i entitats del sector a les nostres instal·lacions, seguim treballant per seguir sumant!

El Col·lectiu de Distribuïdores d’Arts Escèniques de Catalunya és una xarxa de professionals que es dediquen a la distribució i l’intermediació en l’àmbit de les arts escèniques, unides en la defensa de les necessitats i els drets d’aquesta professió i per unificar criteris de treball.

Aquest col·lectiu ha desenvolupat un Manual de Bones Pràctiques per a la Distribució per defensar i definir els seus drets i deures envers les companyies i artistes, així com professionalitzar i fer visible el sector i sensibilitzar la resta de la comunitat cultural. És un document guia o recomanació per exercir la seva professió i definir la seva casuística, tot desenvolupant aspectes com les competències, ètiques, serveis, condicions i remuneració.

Des de la Nau, volem fer ressò d’aquest manual per seguir treballant per a la no precarització del sector de les arts escèniques. Seguint la línia que ja vam iniciar acollint i acompanyant la Xarxa de Productores i també amb les Jornades EXIT, creiem imprescindible que es revisi la figura de la distribució i s’escolti als i les professionals que s’hi dediquen per tal de contribuir a un sector més fort.