fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Davide Brancato i Marie Bajenova realitzen una residència internacional a la Nau

Com ja us vam avançar fa unes setmanes, aquest mes de setembre hem acollit en residència d’investigació dos artistes procedents de L’Abri: el Davide Brancato i la Marie Bajenova. L’Abri és un centre centre de residències de Ginebra, amb qui compartim gran part de la filosofia que treballi la necessitat de generar espais de trobada i investigació fora dels temps de la producció.

Aquestes residències internacionals han estat possibles gràcies al programa europeu del qual formem part: el Crushing Borders. La presència en aquest programa ens permet realitzar intercanvis entre artistes residents i seguir creixent a nivell internacional.

La Marie és modista i dissenyadora de vestuari i el seu pas per la Nau li ha permès reflexionar al voltant del concepte del temps de la producció artística i de la seva la identitat com a artista. El Davide ha aprofitat la residència a la Nau per investigar sobre la noció de la masculinitat a través de diverses entrevistes a persones de diferents perfils, una investigació de llarga durada que vol acabar materialitzant sobre l’ escenari.

Volem compartir-vos com ha estat l’experiència del Davide i la Marie a la Nau, us convidem a veure la conversa que hem tingut amb ells. Per nosaltres ha estat un plaer rebre’ls al nostre espai, conèixer la seva feina i les seves inquietuds i acompanyar-los en la seva estada.