fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Comencem temporada!!

El 2 de setembre comencem la temporada 2016-2017 i ho fem amb la companyia Habemus Corpus i l’espectacle Teen Time Gone, una peça de Miquel G. Font, coreògraf i compositor, que es podrà veure a la Nau fins al 4 de setembre.

Miquel G. Font ha ballat en diverses companyies com Béjart Ballet Lausanne (Suïssa), Dominic Walsh Dance Theater (USA), Lanònima Imperial (Barcelona), Tanzcompangnie Oldenburg (Alemanya) d’entre d’altres; ha treballat amb coreògrafs com Maurice Bejart, Jiri Killian, Ohad Naharin, Ann van der Broek, Sharon Eyal, Guy Weissman o Jan Push.
El 2006, a causa d’una lesió de llarga recuperació, va viure a la comunitat ecumènica de Taizé, França. Allà va començar a escriure els seus projectes sota el nom d’Habemus Corpus, que es va acabar fundant l’any 2010, feina que combinava com a docent a l’Institut del Teatre. Des de llavors ha participat com a director de la companyia i com a coreògraf convidat en diverses companyies, i ha presentat el seu treball en més de 25 països.

Teen Time Gone és una oda a l’adolescència. Cinc personatges tancats en un laberint que constantment busquen una sortida. Es relacionen entre ells, amb ells individualment i amb els espectadors, tot buscant respostes essencials de la vida. Tot té lloc en un escenari completament farcit d’objectes i barreres on hauran de trobar els seus espais, les comoditats, les escapades, i on al final entenen que per sortir-ne hauran de deixar alguna cosa enrere, igual que per madurar.

Espectacle en català de teatre i dansa
Durada: 70 minuts
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: