Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

El Col·lectiu VVAA serà companyia resident


Ja tenim el nom de la companyia que passarà els pròxims dos anys al nostre espai com a companyia resident! Donem la benvinguda al Col·lectiu VVAA!

Ens fa molta il·lusió presentar-vos el Col·lectiu VVAA, que seran els residents a la Nau Ivanow durant dos anys. Es tracta d’una residència basada en el temps de creació i no els de la producció, amb un acompanyament en tot moment i amb tot d’oportunitats per crèixer.

El jurat, format per Anna Giribet (directora de FiraTàrrega), Joan Negrié (director del FITT i gestor de la Sala Trono), Marc Chornet (director artístic de l’Espai Brossa i director de Projecte Ingenu, companyia resident a la Nau Ivanow durant els darrers anys) i Helena Gràcia (directora i dramaturga), han valorat el projecte pel seu enorme potencial, per tenir una ideologia molt clara com a companyia que sap on vol anar, per la seva connexió amb altres espais, tant nacionals com internacionals, i per tot el que els pot aportar una residència dins la Nau Ivanow.

Algunes de les obres que ha presentat el Col·lectiu VVAA han estat: Like si lloras; Wohnwagen; Pool (no water), creat amb Íntims Produccions i assajat una part a la Nau Ivanow; Retrovisor, i la més recent, This is real love.

Gràcies a tots els participants

La proposta ha estat seleccionada d’entre més de 40 projectes, en una decisió molt difícil per part del jurat. Així que agraïm a totes les companyies que hi han participat el seu esforç i les animem a continuar treballant!

Els criteris per escollir aquesta companyia s’han basat en una aposta pels processos de creació i tenint en compte les complicitats, sinergies o col·laboracions que poguessin tenir com a col·lectiu amb la comunitat creativa més pròxima.

Si vols conèixer les companyies residents dels últims anys aquí tens un enllaç amb més informació.

Companyies residents