Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Celebrem 10 anys com a Fàbrica de Creació d’arts escèniques de Barcelona

El passat 23 de desembre del 2020 vam celebrar 23 anys de vida de la Nau Ivanow com a espai cultural, gestionat per la Fundació Sagrera des de l’any 2006. Avui, 4 de febrer del 2021, fa 10 anys que vam entrar a formar part del programa de Fàbriques de Creació de Barcelona!

Des d’aleshores, l’equip de la Nau Ivanow treballem per a acollir i acompanyar els processos creatius de companyies dedicades a les arts escèniques, amb la intenció de facilitar la mobilitat dels projectes i la internacionalització de les companyies.

Actualment, 11 companyies formen part de la família de la Nau Ivanow, i el nostre dia a dia passa per procurar-los un treball flexible, oferint les eines necessàries perquè desenvolupin els processos creatius sense pressions.

En aquests anys, a la Nau hem treballat i treballem per ser la casa de les residències, un espai on es generin intercanvis i relacions entre les diverses companyies, com també amb els projectes que desenvolupem amb el territori.
Celebrem una dècada en un moment complicat i incert, però ens il·lusiona seguir dedicant esforços per donar suport a la creació escènica.

El nostre agraïment a totes les companyies i persones que formen o han format part en algun moment de la Nau Ivanow per fer-nos créixer com a espai. Desitgem seguir sumant molts anys més!