fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Aquest 2022 torna el Proyecto Bitácora amb la companyia resident FAC

Un dels projectes que més ens agrada a la Nau torna aquest 2022: el Proyecto Bitácora. I és que ens encanta obrir els processos creatius i apropar-los a tothom qui vulgui conèixer i endinsar-se en els projectes que es cuinen dins les nostres sales d’assaig.

Després de la participació de companyies com Projecte Ingenu, Hermanas Picohueso i Ça marche, ara és el torn de Fundación Agrupación Colectiva (FAC) que tot just engega el procés creatiu de LACRIMOSA. Aquesta peça és la primera part d´un díptic dedicat al fracàs, escrita per Bàrbara Mestanza, dirigida per Francesc Cuéllar i interpretada per ambdós creadors.  

Us convidem a seguir els assajos en directe a través de Facebook Live i Youtube en les següents dates: dijous 3 de febrer, dimarts 8 de febrer i dijous 3 de març a les 16.30h. Durant els directes que realitzem, podeu enviar les vostres preguntes a la companyia a través del xat i us les respondran al moment.

I per anar fent boca, us deixem amb la primera entrevista i presentació del projecte amb la companyia de la mà d’Adriana Fuertes.