fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Participem en el XXV Congrés de la Red de Teatros Alternativos

Se ha renovado la junta de la Red y la Nau Ivanow sigue asumiendo la vicepresidencia.

La Red de Teatros Alternativos celebra el seu XXV Congrés Anual en el Palacio de la Magdalena de Santander. Del 19 al 21 de novembre 43 espais de 14 comunitats autònomes es reuneixen en aquesta trobada, una de les més importants de l’escena contemporània del territori espanyol. Aquesta xarxa de creació es reuneix des de 1994 de forma ininterrompuda per posar en comú la situació escènica actual, com també la situació de cada sala o espai.

Des de la Nau Ivanow apostem per ser en espais de trobada com aquest, que posen el focus en els procesos de creació escènica, en la investigació i també en el diàleg, la generació de comunitats i l’intercanvi artístic com a motor. La Nau Ivanow participa de forma activa en aquest congrés, que al voltant de diferents taules rodones i ponències, moltes obertes al públic, fan reflexionar i avançar cap a una millor coordinació entre equipaments.

El XXV Congrés tanca els actes de celebració dels 25 anys de la Red de Teatros Alternativos amb algunes novetats com la de ser sòcia fundadora d’una xarxa similar d’espais europeus, l’European Association of Independent Performing Arts, i una millor vinculació amb xarxes similars iberoamericanes.

Encuentros de Creación

De forma paral·lela al Congrés de la Red de Teatros Alternativos, del 10 al 21 de novembre, 13 creadors conviuen i protagonitzen diversos actes creatius al voltant de diverses formats per teixir intercanvis entre ells, al voltant del diàleg i la generació de comunitats.

Més informació en aquest enllaç:

XXV Congreso de la Red