fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Torna l’Entrenament Actoral a la Nau Ivanow

El proper dilluns 13 de gener reprenem els entrenaments actorals del 2020 amb molta il·lusió! Es tracta d’un encontre gratuït entre professionals de les arts escèniques on poder compartir diferents tècniques d’entrenament i actuació.

El format serà de dos entrenaments mensuals guiats per una mateixa persona o col·lectiu. El primer l’impartirà el 13 de gener la Daniela García Castro, actriu, dramaturga i professora de veu Roy Hart. Ensenya a la cia. Pantheatre, a la Universitat La Sorbonne-Nouvella i l’ecole du jeu – Delphine Eliet de París.

El primer entrenament serà a la sala Abaco de l’Espai30, just al costat de la Nau Ivanow. Sota el nom de La veu en moviment, la Daniela García desenvoluparà un treball d’entrenament corporal intens, amb respiració, suports físics, tècnica vocal a través de vocalitzacions, exploracions lliures i treball amb i sense text. l’objectiu és ampliar les possibilitats de la veu dels participants, convidant-los a desenvolupar la seva curiositat vocal, creant d’aquesta manera actors vius i capaços d’expressar tota la gamma de la seva personalitat vocal a l’escenari.

Funcionament

Els entrenaments es fan a l’Espai30, entrada pel mateix pati de la Nau Ivanow, Hondures, 30. Estarà obert de 9:30 a 13 h i hi podeu accedir en qualsevol moment. Si teniu cap dubte sobre el funcionament o ens voleu proposar algun entrenament podeu enviar un mail a formacio@nauivanow.com. Si esteu segurs que hi anireu ens ho podeu confirmar!

Aquesta proposta slowtheatre que oferim, conjunta amb Projecte Ingenu, es fa en un espai obert totalment gratuït, lliure i autogestionat.
No Fields Found.