fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Temporada 2014-2015

Comencem nova temporada amb moltes novetats i propostes teatrals interessants! Ja podeu consultar-ne el primer trimestre.

La nit, el somni, la irrealitat. Aquest és l’eix temàtic sobre el qual giren la majoria de les propostes d’aquest primer trimestre: Girasomnis, un espectacle de dansa al voltant dels somnis; La realidad, que aprofundeix en la llum i l’obscuritat; Delikatessen, un concert teatralitzat que transporta a una altra dimensió; La fragilitat d’Eros salta a èpoques diferents, a través de la memòria; Esquerdes, protagonitzada per uns personatges que només viuen en la intimitat de la nit. Estem assedegats d’irrealitat? O potser és aquesta irrealitat que ens diu qui som realment?
A més de tot això, recuperem un espectacle de Sue Flack i dos monòlegs per a dues actrius.

La formació per a professionals de les arts escèniques també serà un element important en aquest primer trimestre, amb un curs a càrrec de Jordi Casanovas, una nova edició del curs de gestió de projectes i una altra del curs de disseny d’espais i llum per a teatre.

En la programació sencera que us podeu descarregar, hi trobareu molts espectacles i ofertes de formació que confiem que seran del vostre interès.

Ens hi acompanyeu?

Llàtzer García, coordinador artístic de la Nau Ivanow