fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Relatoria de les Jornades EXIT 2020: desmuntant les relacions de poder

Els dies 9 i 10 de novembre de 2020 vam organitzar les Jornades EXIT 2020 en línia: desmuntant les relacions de poder a les arts escèniques, fruit de la voluntat que des de la Nau Ivanow tenim de generar debats al voltant de les temàtiques més latents en el sector de les arts escèniques.

En aquesta edició d’EXIT vam voler posar els nostres recursos i plataformes de difusió a disposició de les entitats, col·lectius i professionals que treballen en la deconstrucció de les relacions de poder a les arts escèniques. Les jornades es van realitzar en dues sessions amb quatre taules de debat formades per professionals de la cultura, la comunicació, el dret i el sector social. Les participants a les taules van exposar les seves reflexions, experiències i opinions al voltant de com ser conscients, visibilitzar i combatre els abusos de poder en les arts escèniques i també en altres esferes.

Avui volem compartir la relatoria d’aquestes jornades amb les converses i les principals conclusions que van tenir lloc i fer-les extensives a tothom qui ho vulgui.

També volem donar tot el nostre suport a les persones que han tingut la valentia de compartir les seves vivències i que denuncien els abusos patits durant anys a l’Institut del Teatre. Des de la Nau Ivanow reiterem la importància i la necessitat de facilitar espais oberts que donin veu a professionals i entitats que vetllen per la deconstrucció de les relacions de poder, visibilitzin els abusos i construeixin així un futur del sector més igualitari i respectuós amb tothom.