fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Projectes en creació: ‘Khorovod’ amb Francesca Poglie

Francesca Poglie ha estat una setmana en residència de creació a la Nau, treballant en el projecte Khorovod.
Després de rebre formació en dansa, Francesca, originària d’Itàlia, ha viatjat per diferents parts d’Europa on ha treballat en diverses companyies i projectes artístics. Des de 2015 és curadora de la secció de dansa (Lago Dance) del festival internacional de curtmetratges Lago Film Fest. Des de 2020 col·labora també amb la coreògrafa i ballarina Roberta Pisu com a assistent i intèpret.

Fa més de tres anys que viu a Barcelona, i passejant pel barri va descobrir la Nau Ivanow on ha passat la darrera setmana treballant en el solo performàtic Khorovod, una primera part d’un projecte més gran que es presentarà en forma d’instal·lació al juliol de 2021 durant la secció Lago Dance- Lago Film a Revine Lago, Itàlia.

‘Khorovod’ està inspirat per Federico Fellini, la peça explica la història d’un personatge grotesc i fugaç, fellinià, aclaparat per una necessitat insaciable de moure’s, de conèixer l’estrany, amb una obsessió que porta a l’espectador a endinsar-se en un món oníric format per personatges surrealistes i fràgils que intenten situar-se en algun lloc de l’univers. De fons, la música ens remunta a dos balls tradicionals russos Kalinka i Khorovod.

Parlem amb ella sobre el projecte i la seva residència de creació en el vídeo següent: