fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Amb nosaltres els seleccionats de la convocatòria d’emprenedoria cultural

Detall de l’obra Baby Esferic, d’Aboon Teatre

El rei Gaspar, la primera creació de la companyia Foradelugar

Donem la benvinguda al nostre espai a les companyies Aboon Teatre i Foradelugar. Totes dues han estat escollides entre una desena de propostes per iniciar a la Nau Ivanow els seus projectes d’emprenedoria.

A més d’oferir residències de creació, a la Nau Ivanow també hi conviuen companyies, projectes, emprenedors i petites empreses culturals en un únic espai, el coworking. Amb la convocatòria obríem l’espai de treball i d’intercanvi del coworking a dos projectes culturals nous. La selecció s’ha fet tenint en compte que aquests projectes generin sinergies, complicitat i treballs col·laboratius, també tenint en compte que les companyies estiguessin predisposades en fer accions territorials al barri de La Sagrera.

Aboon Teatre

La companyia Aboon Teatre aprofitarà l’espai i els recursos que oferim per promocionar i distribuir el seu nou espectacle Baby Esferic, una obra dirigida a nadons que explica l’origen del món. Com a curiositat, la companyia ja va estar en residencia d’assaig a la Nau Ivanow el 2015, preparant l’obra familiar Esferic, que anys més tard tindria la seva versió per a públic més petit.

Foradelugar

Aquesta companyia, que defineix el seu teatre com a desubicat, prepara un nou projecte inspirat en Canto cósmico, d’Ernesto Cardenal. El primer projecte de Foradelugar, El rei Gaspar, es va estrenar el 2014 a FiraTàrrega. En la seva primera obra el públic seguia pels carrers a un personatge anònim fins endinsar-se a casa seva i, fins i tot, dins la seva ment.

Molta sort a totes dues companyies en aquesta aventura que comencen amb nosaltres!