fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Un Premi FAD que volem compartir amb tothom!

El passat dilluns 8 d’octubre vam baixar de La Sagrera fins a plaça Glòries per rebre, dins l’auditori del Disseny Hub, el Premi FAD Aplaudiment Sebastià Gasch a la Creació Emergent pel Cicle de creació escènica DespertaLab, conjunt amb Sala Atrium.

La Nau Ivanow i Sala Atrium vam unir esforços el 2015 per posar en marxa el Cicle de creació escènica DespertaLab. Aquest cicle era una nova fusió entre la Beca Desperta, creada conjuntament amb aPortada Comunicació el 2012, i el cicle Atrium Lab, també creat el 2012. Aquesta unió ens permetia posar a l’abast de les companyies l’espai i les condicions tècniques necessaries i adients per a la creació, la producció, la comunicació, la difusió i l’exhibició d’una obra teatral.

Una de les il·lusions més grans de rebre el premi va ser poder compartir aquest honor amb la resta de premiats. Societat Doctor Alonso i la mexicana Teatro de Babel-Dramafest van guanyar conjuntament el Premi FAD Sebastià Gasch d’Arts Parateatrals per l’obra Y los huesos hablaron. Com a curiositat Tomàs Aragay, de Societat Doctor Alonso, va ser un dels professors de la primera edició d’Escena Germinal, la proposta formativa que organitzem amb Projecte Ingenu. Uns altres premiats van ser l’Agnès Mateus i el Quim Tarrida per Rebota, rebota y en tu cara explota, també connectats amb nosaltres ja que vam col·laborar coproduïnt l’obra. Finalment, l’últim guardó va ser el Premi d’Honor per a Feliu Formosa, poeta, escriptor, dramaturg i traductor.

Agrair també al jurat per creure amb el Cicle de creació escènica DespertaLab, un projecte on hi hem vist créixer molts projectes i companyies i que cada cop és més internacional. Així que aquest premi també és per aquelles persones que han despertat amb nosaltres!