fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Obrim convocatòria a tot el món pel sisè Cicle DespertaLab

Guanyadors Cicle DespertaLab 2019

Fins el 3 d’octubre estarà oberta la convocatòria del premiat Cicle DespertaLab, conjunt amb Sala Atrium. Oferim dos premis d’àmbit nacional i un d’internacional, obert aquest últim a qualsevol companyia del món!

Un any més torna el Cicle de creació escènica DespertaLab. El del 2020 serà el sisè que organitzem de forma conjunta amb el teatre Sala Atrium de Barcelona. La principal novetat serà l’obertura a qualsevol companyia internacional que vulgui formar part d’aquesta experiència creativa que suposa el Cicle.

A més d’aquesta novetat continua l’aposta per fer front a les necessitats que les companyies ens han anat expressant al llarg d’aquests anys. Per aquest motiu contractarem un màxim de cinc integrants de cada companyia guanyadora durant el procés de residència al nostre espai. I per millorar encara més la dotació, hi haurà la possibilitat d’accedir a l’allotjament de la Nau Ivanow sense cost addicional.

Més enllà dels recursos, oferim a les companyies una experiència i un acompanyament professional. L’objectiu és que hi accedeixin companyies amb professionals de fins a 35 anys i amb projectes inèdits. La residència suposa viure un procés de creació que conclou amb la mostra durant tres setmanes a Sala Atrium.

A l’última edició els premiats van ser les companyies Hermanas Picohueso i les Pelipolaca & Les Desvestides. També va formar part del cicle Los Escultores del Aire, companyia adjunta a la Nau Ivanow.

Trobareu més informació, les bases i tot el procediment de presentació de candidatures a l’enllaç de sota. Teniu temps fins el 3 d’octubre de 2019, no espereu fins a l’últim moment, companyies!

Convocatòria
Esdeveniment convocatòria

El Cicle de creació escènica DespertaLab és Premi FAD Barcelona, Aplaudiment Sebastià Gasch, a la Creació Emergent.