fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Oberta convocatòria DespertaLab internacional

La Nau Ivanow i la Secretaria de Cultura de l’Estat de Jalisco (Mèxic) posen en marxa la primera edició de l’intercanvi de residències de creació escènica 2018 DespertaLab, amb l’objectiu de donar suport a la creació teatral més activa i emergent. A través d’aquest intercanvi es posa a l’abast dels creadors i les companyies l’espai i les condicions tècniques adients per a la creació, l’intercanvi i el creixement professional d’un grup de creadors.
 
Aquest any, en el marc del projecte d’intercanvi internacional, s’obre la convocatòria a tots els grups catalans perquè presentin les seves propostes amb la finalitat d’accedir a una residència de màxim dos mesos en el centre de creació Foro Periplo de Guadalajara i la presentació en la MET (Muestra Estatal de Teatro), amb despeses pagades i participació en festivals de Jalisco. Fins al 30 de gener.
 
D’acord amb aquest mateix conveni internacional, els grups de Jalisco han presentat les seves propostes per accedir a una residència de màxim dos mesos a Barcelona per dur a terme la creació de l’espectacle a la Nau Ivanow i que s’estrenarà a la Sala Atrium[convocatòria tancada]
 

[Bases i més informació Barcelona-Guadalajara] 
[formulari d’inscripció]