fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Neix el Proyecto Bitácora

Engeguem Bitácora, un projecte que sorgeix de la voluntat que des de la Nau tenim per visibilitzar els processos creatius de les nostres companyies residents i obrir-los a tothom perquè hi pugui ser partícip.

En aquesta situació de pandèmia i crisi del sector cultural que estem vivint, creiem més que mai que hem de seguir donant veu a les companyies que treballen i investiguen parets en dins de la Nau, per tal de fer ressò de l’evolució dels seus processos en un moment previ a l’exhibició.

Més enllà de mostrar assajos, volem endinsar els i les espectadores , els i les programadores i tothom que vulgui, en els processos de creació que es desenvolupen dins la Nau, oferint-los la possibilitat de conversar-hi i formar part d’aquest treball i investigació teatral a través de plataformes digitals, abans que aquest arribi als circuits d’exhibició.

El primer projecte que forma part de Bitácora és La ruta de la palta, de la companyia resident a la Nau Projecte Ingenu, que fa unes setmanes ha començat el seu procés de creació i va presentar el work in progress al Festival Escena Poblenou. L’obra s’estrenarà al desembre a l’Escenari Joan Brossa dins del Festival Grec de Barcelona.