fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau Ivanow torna a FiraTàrrega

El cap de setmana del 7 al 10 de setembre vam tornar a viatjar a Tàrrega per acompanyar les companyies i els col·lectius residents a la Nau. Fira Tàrrega és un gran punt de trobada i debat i pensem que és important ser-hi i fer-se visible.

Lali Álvarez, una de les integrants de l‘agrupació Hui Basa, companyia resident a la Nau Ivanow, va participar moderant en una taula rodona sobre arts escèniques i inclusió. El debat tractava sobre companyies que incorporaven persones amb diversitat funcional al seu equip creatiu. De la mateixa manera, va ser un plaer poder estar al costat de Projecte Ingenu, que feia la seva primera incursió al festival.

També vam acompanyar l’associació We Act, que forma part del nostre espai de coworking, on van explicar dins l’espai de la Llotja FiraTàrrega la seva experiència en adaptar un espectacle escènic per fer-lo accessible i en l’organització de la primera edició del Simbiòtic Festival del 2016, el primer festival que promou la inclusió del col·lectiu de persones amb diversitat sensorial en els escenaris i patis de butaques, realitzat a la Sala Beckett. I tenim una molt bona notícia: la pròxima edició del Simbiòtic Festival es farà a la Nau Ivanow! Us en donarem més detalls ben aviat.

I com ja ve passant en els darrers anys, vam poder gaudir també dels espectacles que durant l’estiu han estat creant, assajant i treballant a la Nau Ivanow. Quatre companyies que es van presentar a la Fira, van fer residència a la Nau, van ser Pool (no water) dels Íntims Produccions, Harinera de la companyia Harinera liderada per Andrea Paz, Màtria (Narrar el silenci) de Carla Rovira i, aXamor o mujeres áureas, d’MVM Produccions.

Van ser dies intensos i plens de contactes, trobades i bones estones. Ens veiem l’any vinent a Fira Tàrrega!